KUNNE DU TÆNKE DIG SELV AT LÆRE AT LÆSE HÆNDER?
Se mere HER.

 


HÅNDLÆSNING

– tilbydes både som session i klinikken samt online session.

Under en håndlæsning belyser jeg din personprofil, her og nu billede samt tanke- og handlemønstre. Samtidigt krydrer jeg håndlæsningen med holistisk mentoring, så du ved hvordan du bedst muligt kan handle efterfølgende – og hvad du med fordel kan være opmærksom på.

Jeg ser på din fortid, nutid og jeg læser og stiller ind intuitivt og clairvoyant på din energi, dine muligheder i fremtiden. Hvilke energier og “døre” ligger åbne for dig – og hvordan er energien i forskellige valg.

 

HVAD DU KAN BRUGE EN HÅNDLÆSNING TIL

Få indsigt og klarhed over dine valg. Du får værktøjer og hjælp til hvilke områder, der med fordel kan arbejdes med og fokuseres på. Ved at jeg studerer dine hænder, træder der et fint spejlbillede frem af din personlighed samt følelsesmæssige tilstand.


EFTER SESSIONEN

Vil du have fået en masse nyttige oplysninger om din personprofil, reaktions – og tankemønstre. Du får set på både de sider du godt kan lide i dig selv – men også dem du måske lægger låg på.

Men det er vigtigt at se på hele hånden så alle dine karaktertræk kan belyses. For hvis du ønsker at ændrer nogle mønstre i dit liv, er det nødvendigt at kigge på dem.

Jeg leverer altid budskaberne på en god og konstruktiv måde. Så du er klædt godt på, når du går fra en session hos mig.

 

 

Hvis du ønsker en “KARRIERE/ERHVERVSLÆSNING” – så læs mere på dette link. 

 


DEN MODERNE HÅNDLÆSER

Hos mig får du ikke af vide, hvor gammel du bliver – eller hvor mange børn du med sikkerhed får. I min verden kan du ikke se disse ting med sikkerhed. Du modtager ej heller en facitliste eller drejebog.

Der kan ses, hvad du potentielt har med dig i dit liv. Hvordan du forvalter det – er ALTID dit eget valg. 


Hos MIND&PALM® by Lisbeth Storm får du dog altid en hardcore men kærlig og empatisk læsning af dine linjer. Dét er min garanti til dig. 

OG VIGTIGST AF ALT

Du er aldrig låst af dine linjer. Hånden er dynamisk og linjerne ændrer sig efter den måde du lever dit liv, tager beslutninger, får indsigter og træffer valg. Jeg hjælper dig med at belyse disse valg og veje og vi ser på energien og mulighederne der ligger fremover. Så du netop kan tage det næste skridt på din vej med tillid og tro på dig selv.

En håndlæsningssession hos mig indeholder også altid en tolkning af en blindtegning. En blindtegning er et aftryk af dit underbevidste sind – og den giver en masse vigtig information til dig.

 

Du kan også booke tid til en blindtegning (uden at jeg læser hænder på dig).
Læs mere om blindtegninger ved at klikke HER.

 

NYSGERRIG PÅ HVAD ANDRE FORTÆLLER OM DERES SESSION HOS MIG?

LÆS MERE UNDER ANBEFALINGER VED AT KLIKKE HER

 

Book en tid