SLIP DIN ANGST ELLER FOBI 

– med hypnoterapi og samtale

Genkender du følelsen af at føle dig udfordret i hverdagen?

Er du træt af at blive frustreret gang på gang, fordi den forandring du gerne vil opnår udebliver?

Føler du begrænsninger i din hverdag og har du brug for hjælp til at nå dine mål?

Kender du det, at du bliver ved med at reagere på samme måde i dit liv?

Har du ulogiske og irriterende vaner og tankemønstre, der bliver ved med at gentage sig?

Du føler måske, at livet tager en anden retning, end den du gerne vil tage?

 

HAR DU SVÆRT VED AT SE MENINGEN MED DINE HANDLINGER
OG TANKER TIL TIDER?

 

Så er du ikke alene. Mange mennesker har til trods for at de synes, at de jo burde have styr på livet eller kontrol over deres hverdag – alligevel udfordringer i hverdagen.

Særligt når de bliver konfronteret med specifikke ting – så som en angst eller fobi. Det kan sagtens være at du føler dig stærk og i kontrol – men alligevel er der ganske ”almindelige” hverdagsting som du ikke formår eller har angst og er bange for.

Din fornuft og logik fortæller dig, at selvfølgelig burde du kunne det. Men det lykkedes ikke for dig. Bare tanken om, at du inden længe skal noget, du ved du er angst for – kan starte hele møllen op for dig.

Måske du virkelig gerne vil opnå at opleve noget, præsteret noget, være der for din familie eller venner i forskellige situationer – eller i bund og grund for handlet på dine ønsker og drømme.

Men gang på gang bliver du igen frustreret, fordi du enten opgive? Om det så drejer sig om at tage en eksamen, holde en tale, tage på ferie med fly med din familie eller hvad din specifikke nu drejer sig om. For hvad nu hvis, det heller ikke lykkedes denne gang? Måske ender du måske helt med at slukke dine drømme.

 

MÅSKE DU KAN NIKKE GENKENDENDE TIL ÉN ELLER FLERE AF FØLGENDE FØLELSER

 • Hjertebanken
 • Rystelser i kroppen
 • Koldsved
 • Ked af det hed
 • Tankemylder
 • Panikfølelse
 • Alarmberedskab
 • Manglende evne til at finde ord
 • Følelses af at din krop fryser fast

Og det udløses for dig i konkrete situationer, hvor du skal se din angst og fobi i øjnene. Det skyldes at ovennævnte reaktionerne udløses af noget specifikt, som dit underbevidste sind har lagret som et traume dybt i dig. Men det er ikke meningen, at de ulogiske og irriterende handlinger skal blive ved med at gentage sig. Sådan så du ikke kan tage den retning i livet, du ønsker dig.

 

DEN GODE NYHED

Der er hjælp at hente. Lad mig hjælpe dig med at tage styringen tilbage og blive angst og fobi-fri – og få den styrke og tro på dig selv, der gør, at du virkelig rykker i dit liv. Og du er kommet til rette sted.

 

JEG HAR HØJ SUCCESRATE MED AT AFHJÆLPE FØLGENDE HOS MINE KLIENTER

 • Eksamensskræk
 • Præstationsangst/sceneskræk
 • Flyskræk
 • Højdeskræk
 • Vandskræk
 • Fugle, edderkop, slangefobi
 • Social fobi
 • Angst for at være på offentlige steder

 

EFTER TERAPIEN OPNÅR DU

 • At opleve at du kan handle anderledes
 • Få større frihed og trives
 • Kunne nå dine mål
 • Sige farvel til din mistrivsel og fobi
 • Selv have kontrol over dit liv

 

VI ER SOM MENNESKER KONTROLLERET OG STYRET AF VORES TANKER OG FØLELSER – BÅDE BEVIDST MEN ENDNU MERE UBEVIDST

Når du mærker din fobi, spænder ben for dig, skyldes det at dit underbevidste sind rent faktisk tror, at det hjælper dig. Det kan være at på et tidspunkt var det vigtigt at reagere på dét der skete. Derfor er reaktionsmønstret (din fobi) lagret dybt i dig. Via samtale og avanceret hypnoterapi arbejder vi med den del der er blevet trigget. Den del der har misforstået hvad du gerne vil og fastholder dig i din fobi.

Dermed gør vi op med gamle mønstre, vaner og adfærd som du gerne vil slippe eller ændre på. Det betyder at du kan slippe din fobi – én gang for alle. Jeg arbejder med en kombination af hypnose, evt. blindtegninger og samtale terapi. Det er en unik og meget effektiv arbejdsmetode, som giver et meget skarpt og præcist indblik i, hvorfor det underbevidste sind fastholder dig i din fobi eller angst.

 

VED AT ARBEJDE PÅ DENNE MÅDE GØR VI DET NEMMERE FOR DIT UNDERBEVIDSTE SIND AT OPNÅ DEN FORANDRING, SOM DIN LOGIK ØNSKER SIG. 

 

LÆS HER HVAD MINE KLIENTER HAR OPNÅET EFTER DERES FORLØB:

 

EKSAMENSANGST/SCENESKRÆK:
“Jeg kom hos Lisbeth med en virkelig slem eksamensangst/sceneskræk.

Lisbeth har med sine evner og sit rolige og tillidsvækkende væsen gennem hypnoterapien hjulpet mig i sådan grad, at jeg nu har givet mig i kast med en ny uddannelse og dermed også nye eksamener.

Det havde jeg forsvoret aldrig nogensinde at gøre igen!

Jeg giver Lisbeth mine varmeste anbefalinger”

– Sanne

 

ANGST FOR AT VÆRE I OFFENTLIGT RUM:

“Jeg har haft angst og har gået nogle gange hos en psykolog. Desværre uden virkning. Min angst omhandlede blandt andet det at sidde i en bilkø, tage i biografen og andre situationer.

Det føltes nærmest som at være fængslet i min egen krop.

Min psykolog anbefalede mig at prøve hypnose, hvis det var noget jeg var tryg ved. – det var/er jeg, da jeg stoppede med at ryge ved hjælp af hypnose for ca. 10 år siden.

I dag efter 4 gange ved Lisbeth, er jeg helt fri af min angst! Hvilket er en kæmpe gave og jeg er hende dybt taknemmelig. Det er en kæmpe frihedsfølelse og kan kun anbefales til andre”

– Maibritt

 


EKSAMENSANGST:

“Kære Lisbeth, jeg vil blot fortælle at jeg bestod min reeksamen på mit studie – nu kan jeg fortsætte mod min drøm. At blive færdig som sygeplejerske.” 

– Anja

 

EKSAMENSANGST:
“Jeg har i mange år kæmpet med angstlidelse i svær grad. Jeg har fået forskellige former for behandling og hjælp: Medicin, konventiel kognitiv terapi, Bachs blomsterdråber, psykoeduktion etc. 

Inden jeg opsøgte Lisbeth, havde jeg et helt konkret problem med at deltage i et bestemt fag på min uddannelse simpelthen forbi omgivelserne triggede min angst i en grad, så jeg fik migræne efterfølgende. 

Jeg prøvede at deltage i undervisningen, men ofte mødte jeg ikke op til timerne simpelthen fordi jeg ikke havde det personlige overskud til at tage med. 

Ergo et stort problem for mig fordi jeg jo meget gerne vil gennemføre min uddannelse. 

Den endelige prøve var på eksamensdagen hvor jeg skulle afslutte faget. Jeg klarede det supergodt og med stor ros fra eksaminatorerne som var imponerede over min indsats, især fra min underviser som jo kendte min problematik med faget/lokalet.

Her skal jeg måske nævne at jeg oveni lider af eksamensangst, som på dagen var meget reduceret i forhold til min forrige eksamen.”

– Stine

 

EKSAMENSANGST/PANIKANGST

“Det har virkelig gjort en forskel med behandlingerne hos dig. Liv tog af sted med et smil og helt rolig på eksamensdagen. Studiekammerater og lærere bemærkede, at hun var helt anderledes rolig Hun trak, gik ikke i panik, selvom det var det emne, hun mindst ville op i Hun brugte forberedelse fornuftigt og styrede igennem eksaminationen uden nerver”.

– Liv’s mor  

 

SOCIAL ANGST

”Da jeg kom til MIND&PALM hos Lisbeth følte jeg mig meget velkommen, det er et meget behageligt sted og jeg blev mødt med åbne arme. Lisbeth er en meget rar og behagelig person. Jeg følte mig tryg lige fra da jeg trådte ind af døren, og hele vejen igennem.
Lisbeth er desuden et meget behageligt og forstående menneske. Og så er hun bare pisse dygtig til hendes job.
Før jeg kom til sessioner ved Lisbeth, havde jeg rigtig svært ved at være sammen med mange mennesker og tale til folk. Efter sessionerne mærkede jeg en kæmpe forskel, faktisk allerede da jeg gik ud af døren efter 1. session ved Lisbeth.

Ligeledes mærkede jeg en livsglæde og et gåpåmod .Jeg er ikke bange for at være sammen med mange mennesker mere. Fremtiden ser lys ud og jeg har fået min selvtillid tilbage..

Jeg vil anbefale Lisbeth – jeg har allerede fortalt alle, jeg møder på min vej om Lisbeth og hvor dygtig hun er.”


– Malene

 

HØJDESKRÆK:
”Lisbeth er et roligt menneske, det smitter af så snart man træder ind i klinikken.
Måden hun taler på giver i sig selv en helt særlig fornemmelse af ro.

Før mit forløb ved Lisbeth, kunne jeg ikke slappe af i situationer hvor jeg skulle bevæge mig i højder, jeg var bange og anspændt.

Efter forløbet ved Lisbeth, har jeg turde udfordre mig selv. Ved at tage tilbage og besøge nogle de steder hvor min højdeskræk blev udtalt. Og denne gang blev jeg ikke bange. Der var ikke gelében og hjertebanken. Jeg var rolig og kunne nyde oplevelserne.

Det er en befrielse ikke at skulle tænke at ’det kan jeg ikke’ pga. højdeskræk, for nu gør jeg det bare. Det bliver fantastisk at kunne opleve mere af det jeg gerne vil og ikke være nødt til at begrænse mig selv når noget er i højder.

Jeg oplever nu glæden ved at kunne opleve flere ting med mine børn. Samtidigt mærker jeg ro, idet jeg ikke længere bliver urolig inden en aktivitet i højder. Jeg tænker ikke længere over, at jeg skal op i højderne – nu gør jeg det bare).

Forløbet af været en rigtig god oplevelse og jeg har lært mere om mig selv. Selvom man kommer med en bestemt udfordring (som jeg gjorde) så afspejler der sig undervejs også andre ting. Det har været en spændende proces.”

– Natasha

 

ER DU OGSÅ KLAR TIL AT SLIPPE DIN FOBI OG ANGST? Så lad mig hjælpe dig.

Dit forløb hos mig bliver skræddersyet individuelt og personligt til dig. Vi starter altid med en samtale, hvor vi sammen afdækker hvilke forandringer du ønsker dig i dit liv. 

Samtalen hjælper dig med at finde ud af, hvad du inderst inde gerne vil opnå. Og hypnoterapien gør det efterfølgende muligt for dig.

Et forløb består som udgangspunkt fra 3-4 sessioner (an på problemets omfang).

(Et forløb med hypnoterapi kan ikke bookes via online booking. Kontakt mig direkte. Du finder kontakt oplysninger lige HER.)

 HAR DU BRUG FOR HJÆLP TIL AT BLIVE RØGFRI OG KVITTE DIN RYGEVANE ÉN GANG FOR ALTID – SÅ LÆS MERE
HER

 

Book en tid