SLIP DIN ANGST  

– med traumeforløsende angstterapi, hypnoterapi og samtale

Genkender du følelsen af at føle dig udfordret i hverdagen pga. din angst?

Er du ked af at blive frustreret gang på gang, fordi angsten holder dig tilbage?

Er du træt af at føle dig i konstant alarmberedskab? Selvom din fornuft godt ved, at du ikke behøver det.

HAR DU SVÆRT VED AT SE MENINGEN MED DINE HANDLINGER
OG TANKER TIL TIDER?

Så er du ikke alene. Mange mennesker har til trods for at de synes, at de jo burde have styr på livet eller kontrol over deres hverdag – alligevel udfordringer i hverdagen.

Særligt når de bliver konfronteret med specifikke ting – så som en angst eller fobi. Det kan sagtens være at du føler dig stærk og i kontrol – men alligevel er der ganske ”almindelige” hverdagsting som du ikke formår eller har angst og er bange for.

Din fornuft og logik fortæller dig, at selvfølgelig burde du kunne det. Men det lykkedes ikke for dig. Bare tanken om, at du inden længe skal noget, du ved du er angst for – kan starte hele møllen op for dig.

Måske du virkelig gerne vil opnå at opleve noget, præsterer noget, være der for din familie eller venner i forskellige situationer – eller i bund og grund får handlet på dine ønsker og drømme.

Men gang på gang bliver du igen frustreret, fordi du enten opgiver? Om det så drejer sig om at tage en eksamen, holde en tale, tage på ferie med fly med din familie eller hvad din specifikke nu drejer sig om. For hvad nu hvis, det heller ikke lykkedes denne gang? Måske ender du måske helt med at slukke dine drømme.


MÅSKE DU KAN NIKKE GENKENDENDE TIL ÉN ELLER FLERE AF FØLGENDE FØLELSER

 • Hjertebanken
 • Rystelser i kroppen
 • Koldsved
 • Ked af det hed
 • Tankemylder
 • Panikfølelse
 • Alarmberedskab
 • Manglende evne til at finde ord
 • Følelsen af at din krop fryser fast

Og det udløses for dig i konkrete situationer, hvor du skal se din angst (eller fobi) i øjnene. Det skyldes at ovennævnte reaktioner udløses af noget specifikt, som dit underbevidste sind har lagret som et traume dybt i dig. Men det er ikke meningen, at de ulogiske og irriterende handlinger skal blive ved med at gentage sig. Sådan så du ikke kan tage den retning i livet, du ønsker dig.


DEN GODE NYHED

Der er hjælp at hente. Lad mig hjælpe dig med at tage styringen tilbage og blive angst fri – og få den styrke og tro på dig selv, der gør at du virkelig rykker i dit liv. Og du er kommet til rette sted.

JEG TILBYDER TRAUMEFORLØSENDE FORLØB, særligt til dig som har for øje at slippe din angst én gang for alle. Så du kan leve dit liv uden angst.

Og til dig som er villig til at gøre dét som er vigtigt og nødvendigt for at slippe din angst. Det er ikke et quickfix for du skal ikke fixes eller tage en hurtig løsning.


JEG HAR HØJ SUCCESRATE MED AT AFHJÆLPE FØLGENDE HOS MINE KLIENTER

 • Eksamensskræk
 • Præstationsangst/sceneskræk
 • Flyskræk
 • Højdeskræk
 • Vandskræk
 • Fugle, edderkop, slangefobi
 • Social angst
 • Angst for at være på offentlige steder

 

I FÆLLESSKAB GÅR VI PÅ OPDAGELSE EFTER DE DYBERELIGGENDE TRAUMER, DER LIGGER TIL GRUND FOR DIN ANGST.

Derfor skal du være villig til at gå ind og mærke din angst og traumerne kortvarig for at få disse forløst. Og er du villig til det – så har du allerede taget det første skridt mod et angstfrit liv.

Det kan være provokerende at skulle gå ind og mærke angsten – men det er nødvendigt (igen) kortvarigt – til gengæld kan du glæde dig over den frihed, der venter. Når du er angstfri.

Så i stedet for at føle dig begrænset, være fængslet i egen krop, bange for at miste kontrollen og med bekymringer og tanker om alt det du ikke kan – ville du så ikke elske at kunne leve dit liv uden angst?

Men når angsten rammer dig, mærker du en uro og anspændthed indeni dig. Måske en trykken for brystet, hjertebanken, rysten, svimmelhed, tørhed i munden etc.

Tankemylder, nervøsitet og ængstelse. Du føler dig magtesløs, mister kontrollen og føler dig rastløs. Måske endda du mærker koncentrationsbesvær, irritation, frustration og opgivenhed.

 

NÅR DU OPLEVER DIN ANGST

Så reagerer du på en ikke-konkret fare. Og der sættes en reaktion i gang i din krop. Hele dit system går i alarmberedskab.

At kunne gå i alarmberedskab er en god ting – hvis der er en reel fare. Så er det nødvendigt, at alle dine instinktive og primitive processer går i gang. Så din krop kan reagere instinktivt ved at udskille signalstoffer så dine muskler får tilført mere blod etc. Igen hvis der er en reel fare.

Udfordringen når du mærker din angst er, at der reelt ikke er en fare. Men din krop tror det.

Og derfor går den i præcis samme alarmberedskab. Det sker fordi din angst bunder i et gammelt traume, der ligger i din krops cellehukommelse. Hver gang du mærker din angst, skyldes det at du er trigget ind i et gammelt traume. Alarmberedskabet bliver aktiveret.


METODEN

Metoden jeg arbejder med, går ind og forløser det oprindelige traume i din krops cellehukommelse via regressionsteknikker. Det er oprindeligt opstået ved en biologisk proces, der har låst sig i kroppens hukommelse. Og det forløses i kroppens hukommelse.

I de fleste tilfælde stammer traumer, der udløser angst fra meget tidligt i dit liv. Du behøver ikke have erindring om dette i din bevidsthed. Men din krop husker det. Og jeg kan hjælpe med at få det forløst, så du ikke bliver trigget ind i din angst igen.

Jeg er ikke mirakelmager men jeg garanterer dig for, at hvis du er motiveret for at arbejde med dig selv og samarbejder i forhold til mine teknikker, så kan jeg hjælpe dig med at slippe dét du ønsker. Så du kan opnå det du ønsker i stedet for.

Jeg arbejder med en kombination af traumeforløsende angstterapi i kombination med tapping (tankefeltsterapi) samt avanceret hypnoterapi.

Hvilken specifikke metode der bruges til netop dig, er den der skønnes mest effektiv i dit unikke tilfælde. Ved et samarbejde mellem mig som terapeut og dig som klient hjælper vi dit underbevidste og ubevidste sind med at opnå den forandring, som din logik (dit rationelle sind) ønsker sig.

Angst og fobier er i øvrigt to forskellige ting – selvom begge dele handler om at være bange. Vi starter altid med en samtale, hvor vi klarlægger din situation og den bedste hjælp til netop dig.

Ved at investere i et traumeforløsende forløb, investerer du i en forandring i dit liv – vil jeg anbefale dig at se på investeringen som dit resultat. Hvad er dit resultat værd? Forestil dig, at du kan leve dit liv som angstfri. Forestil dig at du kan være fuldtidsglad, som én af mine klienter beskrev sin forandring efter sit forløb hos mig.


RENT PRAKTISK

Du kan vælge at booke enkelte traumeforløsende sessioner:
á 90-120 minutter: 1400 kr. for den første – efterfølgende 1200 kr.

Eller investere i en pakke med 4 traumeforløsende sessioner:
á 90-120 minutter: 4300 kr.

Pakken med 4 traumeforløsende sessioner, kan du vælge at betale samlet eller i to rater á 2.150 kr.

​Hele forløbet hviler på et samarbejde mellem dig som klient og jeg som terapeut. Det kræver en indsats af dig. Både at du vil hengive dig til terapien og det forventes også at du arbejder hjemme med de teknikker jeg giver dig undervejs i forløbet.

 

Som Certificeret Angstterapeut og NGH Certificeret avanceret Hypnoterapeut har du en terapeut med solid faglig viden og erfaring, der guider, hjælper og vejleder dig hele vejen igennem. Og som selv via disse teknikker har sluppet sin egen angst.

Forløbet afholdes i min klinik i Kolding: Ottosgade 28, 6000 Kolding. Sessionerne aftales fra gang til gang – med mindre andet ønskes. Hvis du ønsker det, kan det også foretages online men jeg vil anbefale, at du møder til fysiske sessioner i klinikken, hvis muligheden er der.

Ved aflysning/afbrydelse af deltagelse i forløbet tilbagebetales depositum og allerede betalte rater ikke.

Tilmelding via mail info@mindpalm.dk eller på telefon 2683 3673. Du er velkommen til at sende SMS eller bede om en opringning, hvis du vil høre mere om forløbet, inden du eventuelt tilmelder dig.

 

Book en uforpligtende telefonsamtale

 

 

LÆS HER HVAD MINE KLIENTER HAR OPNÅET EFTER DERES FORLØB:

 

ANGST / OCD
“Lisbeth nåede helt ind til kernen af mine problemer og gennemarbejdede dem sammen med mig”

Jeg har i slutningen af 2023 været i et forløb hos Lisbeth for at arbejde med min angst og OCD. 

Jeg var meget åben for det hele og lod trygt Lisbeth planlægge mit forløb. Jeg kom hos hende et par gange med kort mellemrum, hvor sessioner stod på samtale, tankefeltsterapi og hypnose mm. 

Jeg var meget i tvivl, om hun kunne hjælpe mig med min OCD, da mange andre fagpersoner desværre ikke har formået dette. Men jeg blev meget overrasket! Vi tog ét problem ad gangen. Først startede vi med et bestemt scenarie, hvor min OCD virkelig har kontrolleret mig. En bestemt måde, hvorpå jeg skulle blinke med blinklyset, når jeg kørte i bil, hvilket jeg var meget frustreret over.

Efter bare en enkelt session med Lisbeth, kunne jeg gå derfra meget mere lettet, samt med følelsen af at blive hørt og forstået. 

Her et par måneder efter, har jeg ikke én eneste gang haft problemer ude i bilen. Jeg har ikke haft trangen til at skulle blinke med lyset, og tanken om, at det har fyldt så meget for mig, virker helt skørt for mig i dag. 

Lisbeth nåede helt ind til kernen af mine problemer og gennemarbejdede dem sammen med mig. Jeg er så glad for, at jeg gik til Lisbeth og fik professionel vejledning og hjælp. Jeg vil klart anbefale hende til alle, som skulle have nogle problemer og tanker, som er svære at håndtere selv. Lisbeth står klar til at tage dig i hånden, og med hendes rolige og venlige væremåde, samt hendes dygtighed indenfor området, vil hun hjælpe på bedste vis i et safe space. Jeg kommer i hvert fald hos hende igen.

– Maria

EKSAMENSANGST/SCENESKRÆK
“Jeg giver Lisbeth mine varmeste anbefalinger”

“Jeg kom hos Lisbeth med en virkelig slem eksamensangst/sceneskræk.

Lisbeth har med sine evner og sit rolige og tillidsvækkende væsen gennem hypnoterapien hjulpet mig i sådan grad, at jeg nu har givet mig i kast med en ny uddannelse og dermed også nye eksamener.

Det havde jeg forsvoret aldrig nogensinde at gøre igen!

Jeg giver Lisbeth mine varmeste anbefalinger”

– Sanne

ANGST FOR AT VÆRE I OFFENTLIGT RUM
“I dag efter 4 gange ved Lisbeth, er jeg helt fri af min angst!”

“Jeg har haft angst og har gået nogle gange hos en psykolog. Desværre uden virkning. Min angst omhandlede blandt andet det at sidde i en bilkø, tage i biografen og andre situationer.

Det føltes nærmest som at være fængslet i min egen krop.

Min psykolog anbefalede mig at prøve hypnose, hvis det var noget jeg var tryg ved. – det var/er jeg, da jeg stoppede med at ryge ved hjælp af hypnose for ca. 10 år siden.

I dag efter 4 gange ved Lisbeth, er jeg helt fri af min angst! Hvilket er en kæmpe gave og jeg er hende dybt taknemmelig. Det er en kæmpe frihedsfølelse og kan kun anbefales til andre”

– Maibritt


EKSAMENSANGST

“Kære Lisbeth, jeg vil blot fortælle at jeg bestod min reeksamen på mit studie – nu kan jeg fortsætte mod min drøm. At blive færdig som sygeplejerske.” 

– Anja

EKSAMENSANGST
“Jeg klarede det supergodt og med stor ros fra eksaminatorerne”

“Jeg har i mange år kæmpet med angstlidelse i svær grad. Jeg har fået forskellige former for behandling og hjælp: Medicin, konventiel kognitiv terapi, Bachs blomsterdråber, psykoeduktion etc. 

Inden jeg opsøgte Lisbeth, havde jeg et helt konkret problem med at deltage i et bestemt fag på min uddannelse simpelthen forbi omgivelserne triggede min angst i en grad, så jeg fik migræne efterfølgende. 

Jeg prøvede at deltage i undervisningen, men ofte mødte jeg ikke op til timerne simpelthen fordi jeg ikke havde det personlige overskud til at tage med. 

Ergo et stort problem for mig fordi jeg jo meget gerne vil gennemføre min uddannelse. 

Den endelige prøve var på eksamensdagen hvor jeg skulle afslutte faget. Jeg klarede det supergodt og med stor ros fra eksaminatorerne som var imponerede over min indsats, især fra min underviser som jo kendte min problematik med faget/lokalet.

Her skal jeg måske nævne at jeg oveni lider af eksamensangst, som på dagen var meget reduceret i forhold til min forrige eksamen.”

– Stine

EKSAMENSANGST/PANIKANGST
“Det har virkelig gjort en forskel med behandlingerne hos dig.”

“Det har virkelig gjort en forskel med behandlingerne hos dig. Liv tog af sted med et smil og helt rolig på eksamensdagen. Studiekammerater og lærere bemærkede, at hun var helt anderledes rolig Hun trak, gik ikke i panik, selvom det var det emne, hun mindst ville op i Hun brugte forberedelse fornuftigt og styrede igennem eksaminationen uden nerver”.

– Liv’s mor  

SOCIAL ANGST
“Fremtiden ser lys ud og jeg har fået min selvtillid tilbage.”

Da jeg kom til MIND&PALM hos Lisbeth følte jeg mig meget velkommen, det er et meget behageligt sted og jeg blev mødt med åbne arme. Lisbeth er en meget rar og behagelig person. Jeg følte mig tryg lige fra da jeg trådte ind af døren, og hele vejen igennem.
Lisbeth er desuden et meget behageligt og forstående menneske. Og så er hun bare pisse dygtig til hendes job. Før jeg kom til sessioner ved Lisbeth, havde jeg rigtig svært ved at være sammen med mange mennesker og tale til folk. Efter sessionerne mærkede jeg en kæmpe forskel, faktisk allerede da jeg gik ud af døren efter 1. session ved Lisbeth.

Ligeledes mærkede jeg en livsglæde og et gåpåmod .Jeg er ikke bange for at være sammen med mange mennesker mere. Fremtiden ser lys ud og jeg har fået min selvtillid tilbage..

Jeg vil anbefale Lisbeth – jeg har allerede fortalt alle, jeg møder på min vej om Lisbeth og hvor dygtig hun er.”


– Malene

HØJDESKRÆK
“Det er en befrielse ikke at skulle tænke at ’det kan jeg ikke’ pga. højdeskræk, for nu gør jeg det bare”


”Lisbeth er et roligt menneske, det smitter af så snart man træder ind i klinikken.
Måden hun taler på giver i sig selv en helt særlig fornemmelse af ro.

Før mit forløb ved Lisbeth, kunne jeg ikke slappe af i situationer hvor jeg skulle bevæge mig i højder, jeg var bange og anspændt.

Efter forløbet ved Lisbeth, har jeg turde udfordre mig selv. Ved at tage tilbage og besøge nogle de steder hvor min højdeskræk blev udtalt. Og denne gang blev jeg ikke bange. Der var ikke gelében og hjertebanken. Jeg var rolig og kunne nyde oplevelserne.

Det er en befrielse ikke at skulle tænke at ’det kan jeg ikke’ pga. højdeskræk, for nu gør jeg det bare. Det bliver fantastisk at kunne opleve mere af det jeg gerne vil og ikke være nødt til at begrænse mig selv når noget er i højder.

Jeg oplever nu glæden ved at kunne opleve flere ting med mine børn. Samtidigt mærker jeg ro, idet jeg ikke længere bliver urolig inden en aktivitet i højder. Jeg tænker ikke længere over, at jeg skal op i højderne – nu gør jeg det bare).

Forløbet af været en rigtig god oplevelse og jeg har lært mere om mig selv. Selvom man kommer med en bestemt udfordring (som jeg gjorde) så afspejler der sig undervejs også andre ting. Det har været en spændende proces.”

– Natasha

 

TANKEMYLDER
“Hypnoterapien har virkelig gjort en forskel!”

Tak for din hjælp – hypnoterapien har virkelig gjort en forskel!
Forestil dig, at have en hue på der udsender konstante lyde / tale om arbejde / problemer uden at komme med løsninger.
24-7 i 7 måneder.
Den hue tog jeg af torsdag aften i sidste uge. Det er helt fantastisk og en meget stor lettelse. Hovedet har fået fred og jeg har mere ro og energi nu.
Jeg indser, at jeg har stresset mit hoved helt vildt de sidste 7 måneder – hvilket jeg jo også har kunnet mærke.

– Inger

 

ER DU OGSÅ KLAR TIL AT SLIPPE DIN FOBI OG ANGST? 

Dit forløb hos mig bliver skræddersyet individuelt og personligt til dig. Vi starter altid med en samtale, hvor vi sammen afdækker hvilke forandringer du ønsker dig i dit liv. 

Et forløb består som udgangspunkt på ca. 4 sessioner (men det kan variere fra person til person). 

 

Book en tid