SÅ ER DER ÅBNET FOR SALGET AF PLADSER PÅ NYT HOLD
– OPSTART 1. OKTOBER 2024

Du kan se gratis webinar om uddannelsen lige HER.

 


Lær til læse hænder – bliv HåndlæsningsMentor.

BRÆNDER DU FOR AT HJÆLPE ANDRE MED AT OPNÅ DERES DRØMME?

Har du en lyst til at arbejde med mennesker? En passion for at hjælpe andre med at se deres potentialer og udviklingsmuligheder. Så de kan opnå dét de drømmer om.

Måske du rent faktisk har en drøm om at kunne leve af at hjælpe andre mennesker og skabe din helt egen niche og arbejde med det, du virkelig elsker.

Men måske du stadig er i fuldtidsjob, i hamsterhjulet, op hver morgen ud på vejen til arbejde og drømmen om dit drømmejob bliver udsat igen…

For måske du også kan have svært ved at se dine egne muligheder. Og du kan til tider drømme om hvor skønt det ville være med en dybere forståelse for dine mønstre og kunne få øje på dine muligheder fremad. Så du kan nå dine egne mål.

Uddannelsen som HåndlæsningsMentor er for dig, der ønsker at kunne stille ind på din klients hænder og energi og samtidigt give coachende redskaber med på vejen – med et tvist af spiritualitet og holistisk livssyn.

Uddannelsen som HåndlæsningsMentor er udviklet af håndlæser, hypnoterapeut og holistisk mentor Lisbeth Storm. Uddannelsen henvender sig både til allerede praktiserende behandlere, terapeuter og lignende – men er absolut ikke et krav – alle kan være med.


HVILKE FAKTORER ER PÅ SPIL?

Hænderne rummer alle vores hemmeligheder. Alle vores potentialer og alle vores mønstre. Også dem vi selv har svært ved at få øje på.

Mønstre kan ligge så skjult, at de kan være udfordrende at spotte. Det kan være frustrerende – for hvad er det der holder en tilbage?

For nogle gange føles det jo som om, at der er styr på beslutningerne, valgene og mulighederne. Men så alligevel stopper du op, når der skal handles på det. Hvad skyldes det?

Og hvordan kan det være du handler anderledes, end du havde planlagt. Måske behovet for tryghed fylder så meget, at du ikke får handlet.

Eller hopper du hovedkulds ud i projekter og kunne godt tænke dig at få planlagt det hele noget bedre.

Som MIND&PALM® certificeret HåndlæsningsMentor lærer du hvilke faktorer, der er på spil – både i dit eget liv – men også i dine klienters.


DEN DYNAMISKE HÅND

Hånden ændrer sig hele tiden. Den er som et hav, der bruser. Fyldt med dybde, mørke og lys. Udvikling og stagnation i perioder.

Det er personlig udvikling på dybt plan, når man vælger at dykke ned i hånden. Der er intet hokus-pokus ved det.

Håndens linjer er nerveimpulser fra dit sind. Derfor arbejder linjerne hele tiden – alt efter tanker, følelser, indsigter og veje der vælges.

 

MIND&PALM® CERTIFICERET HÅNDLÆSNINGSMENTOR

Jeg har udviklet denne udvidede gren af håndlæsning, da jeg gang på gang kunne se hvordan mine egne klienter havde brug for mere end ”blot” en håndlæsning.

En ting er at få belyst en masse ting – en anden ting er at blive bevist om, hvordan der kan handles på det.

Som MIND&PALM® certificeret HåndlæsningsMentor kan du ikke “blot” læse hænder og tolke blindtegninger.

Du kan også give din klient redskaber på vejen videre. Det gør, at du kan hjælpe din klient (og dig selv) med at få en forståelse for sig selv og sine mønstre.

Du vil også efter endt uddannelse være i stand til at give dine klienter værktøjer og redskaber med ud ad døren. Så de har en plan over deres videre vej.


ER UDDANNELSEN NOGET FOR DIG?

Uddannelsen som HåndlæsningsMentor er skabt til dig, som:
 • elsker personlig udvikling med en særlig twist
 • vil elske at arbejde med mennesker på et holistisk plan
Forestil dig hvor berigende det er at:
 • kunne give dig selv og dine klienter indsigt i muligheder, veje og livsformål
 • ville kunne løfte sløret for de gemte/skjulte muligheder din klient ikke kan se
 • gøre en positiv forandring i dine klienters liv
 • tage håndlæsning ”ned på jorden” til et brugbart redskab til personlig udvikling
Måske du ønsker at tage uddannelse for egen personlig udvikling.
Jeg garanterer dig for, at du vil få så mange indsigter og udvikle dig på et helt nyt plan.

Måske du også drømmer om at skabe dig en praksis, hvor du kan arbejde semi – eller fuldtidsprofessionelt.

Mulighederne er mange og du bliver guidet trygt og sikkert igennem hele uddannelsesforløbet og bliver klædt godt og grundigt på til din nye tilværelse efter uddannelsens afslutning.


DINE UNIKKE REDSKABER

På uddannelsens som HåndlæsningsMentor lærer du blandt meget andet at tolke:

 • blindtegninger og deres budskaber fra underbevidstheden
 • klientens personlighed, stærke og svage sider, herunder læsning af kropssprog
 • ringe, negle, neglenak, farver og hudstruktur
 • de store dominerende linjer i hænder og deres betydning for livssyn
 • netværket af små linjer og bjerge i hænderne
 • fingrenes betydning og livsområder
 • alder/tid i hænderne
 • det bevidste og underbevidste i hånden
 • hvordan linjerne kan samarbejde eller spænde ben for en
 • energierne i fingreaftryk (papillærmønstre)

Derudover lærer du redskaber til:

 • samtaleteknik
 • coaching og mentoring
 • at stille holistisk og spirituelt ind på energiaftryk
 • spirituelle indfølingsøvelser – styrk din spiritualitet
 • etik og moral


DÉT GØR AT DU:

 • får en dybdegående metode til at synliggøre og tolke håndens signaler og budskaber
 • får viden om hvordan du kortlægger en persons vej frem til hvor vedkommende er nu – og samtidigt kan tolke hvilke energier, der er vigtige fremover
 • bliver bevidst om hvilke mønstre, linjer og energier der skal på bordet for at hjælpe din klient bedst muligt videre
 • bliver håndværker i et meget gammelt fag – men du har den fornyede og terapeutiske indgangsvinkel til håndlæsningen og formår at videregive en livsvejledning til din klient
 • lærer at spotte de linjer og energier, der kan hindre din klient i at skabe det liv vedkommende drømmer om

På den måde kan du hjælpe dig selv og dine klienter med at gøre op med gamle mønstre, der forhindre dem i at vokse og udvikle sig.

Uddannelsen som HåndlæsningsMentor er altså ikke “blot” en traditionel uddannelse som håndlæser.
Den er så meget mere end dét.

Uddannelsen som MIND&PALM® certificeret HåndlæsningsMentor er krydret med det allerbedste og mest powerfulde fra håndlæserverdenen kombineret med holistisk mentoring og spiritualitet.

Det vil sige, at JA du lærer at læse hænder – også ned i mindste detalje
– men du lærer OGSÅ at få din klient til at se og forstå på et dybere plan hvilke muligheder, der ligger i vedkommendes liv og hænder.


START DIN NYE KARRIERE OP

Du har mulighed for at kickstarte din karriere eller forny din praksis, hvis du allerede er i gang som behandler.

Din certificering som MIND&PALM® certificeret HåndlæsningsMentor giver dig ret til at arbejde med klienter i 1:1 sessioner. Dette omhandler både blindtegninger og håndlæsninger/mentoring.

Uddannelsen som HåndlæsningsMentor er en kombination mellem online teori og fysiske træningsmoduler og er struktureret således

 • AL TEORI (i alt 10 online moduler foregår i “onlineklasselokale” på videoer, som bliver frigivet løbende). Disse vil du altså kunne tilgå løbende. Det vil sige, at du kan se teorivideoerne igen og igen – fremfor ”kun” at høre det en gang ved en undervisningssession – hvilket er en kæmpe fordel.

Teorilektionerne bliver frigivet en gang pr. måned.

Når teorien er frigivet, går jeg derefter live i lukket Facebookgruppe, så der kan stilles spørgsmål til materialet og du modtager sparring.

Disse lives bliver planlagt i god tid og på fastlagte tidspunkter, så du kan planlægge dette i din hverdag. Det er et must, at du benytter dig af den lukkede Facebookgruppe.

I gruppen gives sparring, supervision og peptalk. Der kan deles stort og småt – og der er respekt for alles indgangsvinkel og ønske med uddannelsen.

 • VI MØDES PÅ 4 FYSISKE MODULER fordelt over 12 måneder.
  De fysiske moduler afholdes enten i min klinik i Kolding – eller andet sted i trekantsområdet (an på antal deltagere).
 
På de fysiske moduler sikrer jeg, at du har godt og grundigt fat i teorien og der vil være masser af praktisk træning.

Det vil sige, at man træner på hinanden som kursister og jeg sørger også for, at der løbende under uddannelsen kommer øveklienter på nogle af de fysiske moduler.

Du har dog også selv ansvar for at skaffe dig øveklienter under hele uddannelsen til træning imellem modulerne.

På de fysiske moduler bliver der som udgangspunkt ikke lagt mere teori på. Det er ren og skær repetition og praktisk træning af det tillærte. Så det kommer helt ind under huden på dig.

Undervejs i uddannelsen som HåndlæsningsMentor vil du kunne begynde at tage et beløb for dine læsninger – hvis du ønsker det.

Når du kommer til det fysiske modul 10, vil du skulle til en lille delvejsprøve, hvor jeg overværer, at du læser hænder på en øveklient (som jeg arrangerer). Du kan ikke dumpe til denne prøve. Det er rent og skær for at vi kan følge op på det, der eventuelt måtte være brug for.


WORK-OUT DAGE

Udover at du får ubegrænset sparring i den lukkede Facebook gruppen (hvis du selv benytter dig af dette), får du naturligvis også sparring på de fysiske moduler.

Derudover åbner jeg op for yderligere 3 ekstra WORK-OUT-dage i min klinik i Kolding. Disse ligger på fastlagte datoer (lørdage fra kl. 09.30 – 13.00) og kan ikke flyttes, hvis du ikke har mulighed for at deltage.

Disse WORK-OUT-dage er en ekstra mulighed (udover det fastlagte i uddannelsen samt uddannelsesprisen) og koster 450 kr. pr. dag at deltage på. Dette betales på dagen. De er ment som en ekstra mulighed for dig, som ønsker mere sparring fysisk ved mig.

Husk med i uddannelsesprisen er der jo alt den sparring du ønsker dig i Facebook gruppen samt de fysiske træningsmoduler. De ekstra dage, som du kan tilkøbe er blot en ekstra mulighed for dig. 

FORDELEN FOR DIG VED DENNE TYPE STRUKTUR PÅ UDDANNELSEN

 • Du kan se teorimodulerne hjemme og når det passer dig i din hverdag
 • Det vil sige, at du kan dykke ned i klasselokalet lige præcis når du har tid og lyst i dit tempo imellem modulerne (det er naturligvis vigtigt, at du dog når at træne imellem modulerne)
 • Du har adgang til teorien 24/7.
 • Du har mulighed for at modtage sparring af mig i lukket forum sammen med dine medkursister.
 • Du modtager samme sparring, som mødte du op til teori på fysiske teorimoduler.
 

DU FÅR UDOVER DETTE 

 • Udover online teorilektioner, livesparring i gruppen – får du også personlig supervision og sparring med mig pr. telefon eller via zoom af 20 minutters varighed hver måned. Det er dog op til dig, om du benytter dig af dette.
 • Feedback på dine øveklienter undervejs i forløbet.


INDHOLD PÅ UDDANNELSESMODULERNE

 

MODUL 1
VELKOMMEN TIL UDDANNELSEN

Dette modul er et møde enten på Facebook eller Zoom, hvor vi hilser på hinanden og jeg introducerer dig yderligere til uddannelsen.

Det konkrete indhold i modul 1:

 • Velkommen og introduktion til uddannelsen/indholdet
 • Præsentation af hinanden
 • Præsentation af indhold og struktur
 • Hvad indeholder certificeringen
 • Praktisk info – herunder coronasikkerhed ved fysiske moduler
 • Din rolle MODUL 2

BLINDTEGNINGER & DERES BUDSKABER 

Teorilektion findes i det “online klasselokale”. På modul 2 lærer du at tolke en blindtegning. Du lærer hvordan du tolker din klients her-og-nu billede. Du lærer at spotte hvilke signaler blindtegningen har fra det underbevidste sind. Via blindtegningen, kan du tolke om det er de følelsesmæssige eller rationelle energier, der fylder hos klienten, men også hvordan du kan benytte blindtegninger til at blive guidet i valg.
På det fysiske modul trænes det tillærte.

Det konkrete indhold i modul 2:

 • Fingrenes betydning
 • Venus og Mars
 • Fingerspidser og mellemrum
 • Rystelser, punkter, udposninger og mærker
 • Podium
 • Dominans – Radial og Ulnar
 • Placering – Leddenes opdeling
 • Symboler
 


MODUL 3

OVERHÅNDEN/HÅNDRYGGEN

Teorien findes i det “online klasselokale”. På modul 3 lærer du at spotte hvilken personprofil, personen foran dig har. Samtidigt lærer du omkring håndryggen og læsningen af denne. Håndlæsningen starter fra det øjeblik, klienten lægger sine hænder ind på bordet. Dette modul gennemgår hele den første del af en håndlæsningssession – lige indtil den person du læser, vender hænderne om – så håndfladerne afsløres.

Det konkrete indhold i modul 3:

 • Håndfaconer og håndkanter
 • Håndryggen
 • Fingrenes placering og længder
 • Eventuelle ringes betydning
 • Neglene og deres udseende og budskaber
 • Hudstruktur og farver
 • Sår og skader
 • Linjer på håndryggen
 • Energi i huden
 • Kropssprog
 • Indlægning på bordet
 

 

MODUL 4
GENEREL INTRODUKTION TIL LINJERNE
SAMT LIVSLINJEN & HOVEDLINJEN

Teorilektion findes i det “online klasselokale”. På modul 4 får du introduktion til linjerne i hånden – vi gennemgår livslinjen og hovedlinjen i hånden. Du vil lære hvilke kvaliteter, der ligger i linjerne. Samtidigt gennemgår vi starten og slutningen på linjerne. Hvor trækker linjerne deres energi fra og hvilke områder arbejder de sig henimod i hånden. Hvad fortæller linjernes forløb om personen og begivenheder og muligheder.

Det konkrete indhold i modul 4:

 • Introduktion til linjerne
 • Livslinjen
 • Hovedlinjen
 • Følgelinjer på disse
 

 

MODUL 5
HJERTELINJEN & SKÆBNELINJEN

Teorilektion findes i det “online klasselokale”. På modul 5 gennemgår vi hjertelinjen og skæbnelinjen. Du vil lære hvilke kvaliteter, der ligger i linjerne. Samtidigt gennemgår vi starten og slutningen af linjerne. Hvor trækker linjerne deres energi fra og hvilke områder arbejder de sig henimod i hånden. Hvad fortæller linjernes forløb om en person.

Det konkrete indhold i modul 5:

 • Hjertelinjen
 • Skæbnelinjen
 • Følgelinjer på disse

 

 

MODUL 6
OPSAMLING & FYSISK TRÆNINGSMODUL

Vi mødes en hel weekend på modul 6 og træner, sparrer og samler op på 1-5. Modulerne har du allerede haft mulighed for at få masser af sparring på via Facebook gruppen – men på dette fysiske modul sørger jeg for, at teorien ligger helt ind under huden på dig.
 

 

 

MODUL 7
HÅNDFLADENS LANDSKAB

Teorilektion findes i det “online klasselokale”. På modul 7 gennemgår vi håndfladens landskab. Gennemgang af netværket af mellemstore og mindre linjer, der smyger sig gennem håndfladen. Hvad betyder håndfladen udover de store linjer. Vi gennemgår også bjergene, som er energidepoter og energien/linjerne på disse. Derudover lærer du om kvadraterne i hånden – og vi dykker ned i det bevidste/underbevidste i hånden. På dette modul går vi også i gang med tidsinddeling af linjerne, så vi kan få konkrete budskaber og energien frem i forhold til hvor langt ens klient har “gået” på linjerne.

Det konkrete indhold i modul 7:

 • Bjergene
 • Linjer og tegn i hænderne
 • Tidsinddeling af linjerne/aldersopdeling
 • Aflæsning af alder/tid i hænderne fortsat
 • Kvadraterne i hånden / bevidst/ubevidst

 


MODUL 8
DE ØVRIGE LINJER

Teorilektion findes i det “online klasselokale”. På modul 8 gennemgår vi alle de øvrige linjer, som findes i hånden. Du lærer om linjernes egenskaber, forløb og naturligvis placering i hånden.

Det konkrete indhold i modul 8:

 • Familieringen
 • Forholdslinjer
 • Healer linjer
 • Ansvarslinjer
 • Samaritterlinjer
 • Merkurlinjen
 • Sollinjer
 • Venusbæltet
 • Bekymringslinjer
 • Rejselinjer
 • Svigt/sorglinjer
 • Børnelinjer
 • Spirituelle og intuitive linjer
 

 

MODUL 9
PAPILLÆRMØNSTRE, ENERGIFREKVENSER
& BILLEDEENERGI

Teorilektion findes i det “online klasselokale”. På modul 9 lærer du om fingeraftrykkene og hvad de fortæller om dig som person.
På dette spændende modul introducerer jeg dig også til at læse billeder i hånden. Hvad er billedenergi og hvorfor er den så powerful at få med i håndlæsningen. Du lærer hvordan du rådgiver en person ud fra billede energien og hvordan du læser intuitivt. På modulet her kommer vi også nærmere ind på redskaber såsom den coachende samtale og energifrekvenser  og vibrationer.

Det konkrete indhold i modul 9:

 • Læsning af fingeraftryk
 • Papillærmønstre i håndfladen
 • Tidsinddeling i hånden
 • At tolke billede energien
 • Tidsinddelingen af hånden
 • Den intuitive læsning
 • Fremtidslæsning
 • Energifrekvenser
 • At bestille sit eget liv
 • Den fri vilje og ansvaret for eget liv

 

 

MODUL 10
OPSAMLING & FYSISK TRÆNINGSMODUL

Vi mødes fysisk en hel weekend på modul 10 og træner, sparrer og samler op på 7-9. Modulerne har du allerede haft mulighed for at få masser af sparring på via Facebook gruppen – men på dette fysiske modul sørger jeg for, at teorien ligger helt ind under huden på dig.

 


MODUL 11

SAMTALEN MED DIN KLIENT

Teorilektion findes i det “online klasselokale”. Modul 11 handler om hvordan du formidler budskaberne til din klient. Hvordan du ikke blot læser hænderne – men også giver klienten mulighed for at spotte sine begrænsninger og de overbevisninger vedkommende slæber rundt med. Du får redskaber og værktøjer til læse din klient – også mere uddybende via vedkommendes kropssprog.

Samtidigt træner vi spørgeteknikker og du lærer at stille coachende spørgsmål samt hvordan du bedst klæder klienten på efter sessionen også – altså hvordan kan vedkommende arbejde videre efter håndlæsningen.

Det konkrete indhold i modul 11:

 • At formidle budskaberne
 • Neutral og ikke-dømmende kommunikation
 • De coachende spørgsmål
 • At spotte begrænsninger og overbevisninger
 

 

MODUL 12
SPIRITUALITEN I LÆSNINGEN
SAMT ETIK OG MORAL

Teorilektion findes i det “online klasselokale”. Modul 12 handler om hvordan du bruger din egen spiritualitet i læsningen. Du modtager træning og øvelser i at åbne op og lukke ned for din energi. Vi kommer ligeledes omkring etik og moral og du bliver vejledt i din snart nylige rolle.

Det konkrete indhold i modul 12:
 • Spiritualitet og brugen af denne
 • Styrkelse af din intuitive energi
 • Din energi kontra din klients energi
 • Etik og moral
 • At være håndlæser/alternativ behandler

 

 

MODUL 13
OPSAMLING & FYSISK TRÆNINGSMODUL

Vi mødes en hel dag på modul 13 og træner, sparrer og samler op på hele uddannelsen. Modulerne har du allerede haft mulighed for at få masser af sparring på via Facebook gruppen – men på dette fysiske modul sørger jeg for, at teorien ligger helt ind under huden på dig.

 

 


MODUL 14

EKSAMEN OG CERTIFICERING

Det afsluttende modul 14 er eksamensmodulet, hvor du foretager en fuld håndlæsning/blindtegning samt mentoring på en prøveklient.
Ved bestået eksamen modtager du dit diplom og certificering.

Det konkrete indhold i modul 14:

 • Fuld HåndlæsningsMentoring samt blindtegning på prøveklient
 • Ved bestået eksamen certificering
 • Din nye rolle som HåndlæsningsMentor
 • Afslutning og tak for denne gang
 
 
 
 
Nuværende kursist Camilla Fog fortæller om uddannelsen her: 

https://www.youtube.com/watch?v=NCy0jrUgRMQ

 
 
 
 
Tidligere kursister fortæller:
 
 
 

“Strukturen på uddannelsen har været rigtig rart. At jeg fik det hele tilsendt på mail, videoer og PDF-filer. Til sidst i uddannelsen blev det hele lagt som et puslespil”

“Jeg så opslaget på uddannelsen som MIND&PALM® certificeret HåndlæsningsMentor på Facebook. Det der tiltalte mig, var at der var blindtegninger og mentor inkluderet i forløbet. Det tiltalte mig også, at det hele foregik online udover 4 gange fysisk fremmøde. Og så var der sparring på lukket Facebook side.

Strukturen på uddannelsen har været rigtig rart. At jeg fik det hele tilsendt på mail, videoer og PDF-filer. Til sidst i uddannelsen blev det hele lagt som et puslespil.

Min oplevelse er, at Lisbeth har været en fantastisk underviser. Hun besvarede alle de spørgsmål, man måtte have. Uddannelsen som MIND&PALM® certificeret HåndlæsningsMentor har givet mig både viden og faglighed. Og på det personlige plan har jeg fundet mig selv. Jeg har fundet ud af, hvorfor jeg gør tingene på den måde jeg gør.

Jeg vil anbefale uddannelsen hos Lisbeth til andre, da de også skal have chancen for at finde sig selv – og vide mere om hvorfor de gør, som de gør.

Til sidst vil jeg takke dig Lisbeth af hele mit hjerte – at du poppede op på Facebook. Det gjorde at jeg fandt denne fantastiske uddannelse ved dig. Jeg er stor tilhænger af online uddannelser, som jeg kan gå til og fra, når jeg har tiden.”

Ann Jensen

 

“Lisbeth er en sindssyg dygtig underviser, coach og forbillede. Jeg er stolt over at være uddannet netop ved MIND&PALM”

“Jeg havde prøvet en håndlæsning ved Lisbeth, som hjalp mig enormt meget – og efter det var der vakt interesse.

Da Lisbeth få måneder efter slår op, at hun startede nyt hold op på uddannelsen som HåndlæsningsMentor – var jeg solgt.

Strukturen på uddannelsen har været helt vildt god. Alt er overskueligt og nemt tilgængeligt. Selve undervisningsformen passer mig perfekt med online og efterfølgende opfølgninger herpå.

Fagligt har uddannelsen åbnet helt nye horisonter op for mig. Personligt har jeg udviklet min intuition, selvtillid og lyst til at lære mere.

Jeg vil HELT KLART anbefale uddannelsen til andre!

Lisbeth er en sindssyg dygtig underviser, coach og forbillede. Jeg er stolt over at være uddannet netop ved MIND&PALM”

Lotte Michaelis-Kjær

“Uddannelsen, der samtidig er en dejlig rejse på det personlige plan, kan varmt anbefales til alle der har interesse indenfor håndlæsning og blindtegning.

Du kommer ikke til at fortryde!”

Da jeg besluttede mig for at tage en håndlæseruddannelse fandt jeg frem til flere forskellige udbydere. Men på Lisbeths side følte jeg med det samme noget fortrolighed samtidigt var uddannelsen beskrevet mere ”ned på jorden” og det havde jeg brug for.

Da jeg søgte ind på uddannelsen som håndlæsningsmentor vidste jeg endnu ikke helt hvor jeg selv ville hen med den. Jeg følte bare, at det var noget jeg skulle gøre og det har jeg ikke fortrudt et eneste sekund.

Strukturen på uddannelsen er super god med godt materiale. Der var gode videoer og pdf med teori. Weekenderne hvor vi mødtes fysisk gav altid rigtig meget.

Uddannelsen har givet mig så meget mere end bare det rent faglige – og det er da i hvert fald mere end på sin plads.

For Lisbeth har en stor viden og er utrolig god til at formidle den igennem hendes enorme dybdegående og grundige materiale. Sammen med hendes rolige og afbalancerede sind formår hun at omfavne alle og styrke ens evner samt troen på sig selv. Uddannelsen, der samtidig er en dejlig rejse på det personlige plan, kan varmt anbefales til alle der har interesse indenfor håndlæsning og blindtegning. Du kommer ikke til at fortryde!

Uddannelsen har gjort at jeg føler mig rigtig godt klædt på til at gå ud i verden og vise hvad jeg kan.

Jeg har lært meget om mig selv og min personlighed. Samtidigt har det åbnet op for det spirituelle og jeg ved, at det ikke bliver min sidste uddannelse.

Uddannelsen er en dejlig rejse og giver så mange muligheder. Glæder mig allerede, hvis Lisbeth laver en overbygning.

– Berit Winther

 

DATOER FOR FRIGIVELSE AF ONLINE MODULERNE SAMT DE FYSISKE MODULER

Modul 01 – 01. oktober 2024 (online modul)
Modul 02 – 02. oktober 2024 (online modul)
Modul 03 – 05. november 2024 (online modul)
Modul 04 – 03. december 2024 (online modul)
(Frivillig WORK-OUT dag lørdag den 14. december 2024)
Modul 05 – 07. januar 2025 (online modul)
Modul 06 – 08.-09. februar 2025 (fysisk modul)
Modul 07 – 04. marts 2025 (online modul)
Modul 08 – 01. april 2025 (online modul)
(Frivillig WORK-OUT dag lørdag 3. maj 2025)
Modul 09 – 6. maj 2025 (online modul)
Modul 10 – 14.-15. juni 2025 (fysisk modul)
Modul 11 – 01. juli 2025 (online modul)
Modul 12 – 05. august 2025 (online modul)
(Frivillig WORK-OUT dag lørdag den 23. august 2025)

Modul 13 – 06. september 2025 (fysisk modul)
Modul 14 – 07. september (fysisk modul, eksamen og certificering).

(Ret til ændringer forbeholdes)
An på antal deltagere, kan det være at eksamensmodulet bliver delt over 2 dage.

Skulle der være en dato, du ikke har mulighed for at deltage, så tag en snak om mulighederne med mig.

 

DIN INVESTERING

Uddannelsen som MIND&PALM® certificeret HåndlæsningsMentor koster 21000 inkl. moms.

Der tilbydes at dele betalingen op i ratebetaling. Det er muligt at betale i rater som beskrevet herunder:

Ved ratebetaling betales 2000 kr. ved tilmelding til uddannelsen.

Dernæst 10 rater á 1900 kr., som falder således:
•    Rate 1 1900 kr. betales den 01.10.24
•    Rate 2 1900 kr. betales den 01.11.24
•    Rate 3 1900  kr. betales den 01.12.24
•    Rate 4 1900 kr. betales den 01.01.25
•    Rate 5 1900 kr. betales den 01.02.25
•    Rate 6 1900 kr. betales den 01.03.25
•    Rate 7 1900 kr. betales den 01.04.25
•    Rate 8 1900 kr. betales den 01.05.25
•    Rate 9 1900 kr. betales den 01.06.25
•    Rate 10 1900 kr. betales den 01.07.25


EARLY BIRD TILMELDING – SPAR 3000
(FÅ UDDANNELSEN FOR BLOT 18000 KR.)

For at benytte dig af Early Bird skal du dog tilmelde dig inden den 31. august 2024.

Der er ligeledes mulighed for at betale i rater ved Early Bird.
Ved ratebetaling betales 2000 kr. ved tilmelding til uddannelsen.

Dernæst 10 rater á 1600 kr., som falder således:
•    Rate 1 1600 kr. betales den 01.10.24
•    Rate 2 1600 kr. betales den 01.11.24
•    Rate 3 1600  kr. betales den 01.12.24
•    Rate 4 1600 kr. betales den 01.01.25
•    Rate 5 1600 kr. betales den 01.02.25
•    Rate 6 1600 kr. betales den 01.03.25
•    Rate 7 1600 kr. betales den 01.04.25
•    Rate 8 1600 kr. betales den 01.05.25
•    Rate 9 1600 kr. betales den 01.06.25
•    Rate 10 1600 kr. betales den 01.07.25

Obs. for ratebetaling gælder at aftalte rater skal falde på de aftalte datoer, for at få adgang til uddannelsesmodulerne. Betales raterne ikke, vil du ikke have adgang til resten af uddannelsen og vil ikke kunne modtage din certificering ved endt og bestået uddannelse.


BETINGELSER

Hvis du ønsker at tilmelde dig uddannelsen, så kontakt mig på info@mindpalm.dk eller ring på 2683 3673. Jeg tager altid en indledende samtale med kommende kursister inden endelig tilmelding. På den måde kan vi tage en snak og forventningsafstemning – og du har mulighed for at mærke yderligere ind, om uddannelsen er noget for dig.

Hvis du vælger tilmelding til uddannelsen som MIND&PALM® certificeret HåndlæsningsMentor er denne bindende.

Skulle et uddannelsesmodul akut blive helt aflyst, vil dagen hurtigst muligt blive erstattet af anden dato. Jeg forbeholder mig ret til i force ma jure situationer at udsætte uddannelsesdatoerne.

Hvis du selv melder afbud inden kursets start, refunderes betalt depositum ikke. Du er velkommen at “sælge” eller forære dit kursus eller uddannelses til en anden, giv venligst straks besked, hvis det skulle blive nødvendigt.

Der henvises i øvrigt til mine handelsbetinger.

 

ER DU I TVIVL – FAQ

“Kan man virkelig lærer at læse hænder på denne her måde?”
JA, det kan man. Din store fordel er, at du får teorien på videoer, som du har adgang til igen og igen. På en ren fysisk uddannelse sidder du og hører mig tale én gang og tager egne noter. Her kan du lytte igen og igen. DERUDOVER har du mig med på linjen via Facebook med sparring og lives. OG i øvrigt følger vi op på alt det lærte (udover det vi allerede har gjort online), når vi mødes på de fysiske moduler. Jeg sætter en stor ære i, at det hele kommer helt ind under huden på dig.

“Mister jeg ikke noget ved at det ikke er en fysisk uddannelse?”
NEJ – selvfølgelig er det op til den enkelte, hvad man som person foretrækker. Men jeg garanterer dig for, at der er masser af nærhed, peptalk og energi i denne skønne og lærerige uddannelse. 

“Hvad nu hvis teknikken driller mig?”
SÅ finder vi ud af det. Husk at du altid kan tilgå modulerne. Og skulle teknikken drille dig en dag, hvor der er live, så vil denne blive optaget og lagt i Facebook gruppen efterfølgende. Du vil ikke komme til at gå glip af noget.

Har du spørgsmål til uddannelsen – eller vil du skrives op til at høre nærmere – så er du meget velkommen til at kontakte mig helt uforpligtende.

Du kan skrive til mig HER.

 

 

 

Kontakt mig for at høre nærmere