Fokus på arbejde, karriere, talent og muligheder fremover. Få foretaget en karrierelæsning.

KARRIERELÆSNING – ER DU I TVIVL OM DIN ARBEJDSSITUATION

– tilbydes både som session i klinikken samt online session

Ved karrierelæsning mener jeg læsning af arbejdslinjen (hovedlinjen) går jeg ned i detaljer og kigger på dit arbejdsliv lige nu og her samt fremover. Måske er du i tvivl om hvilke veje, du skal vælge i din karriere og arbejdsliv. Ved at nærlæse dine linjer i hænder, ser vi ned på bunden af de forskellige muligheder.

Udover at nærlæse din hovedlinje i begge hænder, kigger jeg på din personprofil. Hvad er du for en profil, hvilke karaktertræk har du – og hvordan agerer du på arbejdsmæssigt kontra personligt. Måske der er konflikter eller udfordringer mellem de to sider. Skal de enes bedre, eller støtter de hinanden på effektiv vis.

 

HVORDAN MON ET KARRIERESKIFTE FØLES

Under karrierelæsningen kommer vi også til at se på blindtegninger i læsningen. Og hvis du allerede har tanker om et eventuelt karriere- eller jobskifte, vil en eller flere blindtegninger kunne hjælpe dig med at træffe de mest fordelagtige valg i situationen. Du kan læse mere om blindtegninger her.

En karrierehåndlæsning bliver ikke optaget – men du er meget velkommen til at optage denne på din telefon.

En karrierelæsning kan foretages både ved fysisk session i klinikken – men også som online session (kontakt mig for at høre nærmere om mulighederne).

Karrierelæsning