REGRESSIONS- OG SJÆLEREJSE

– oplev indsigter og modtag healing på sjælsplan

 En regressions- og sjælerejse kan give dig et indblik i, hvorfor du mon bliver ved med at følge de samme uhensigtsmæssige reaktionsmønstre. Samtidigt kan du få en bedre forståelse for dit nuværende liv.

En regressions- og sjælerejse vil meget ofte give dig et indblik i hvad det er, der eventuelt har holdt dig tilbage i at udleve dine drømme. Du bliver nu bevidst dine drømme, talenter og muligheder – og du tør nu handle på dem. Uden at tvivle på dig selv.

Oplever du at stå i den samme suppedas, de samme udfordringer og problemer i dit liv. Eller måske du igen og igen føler, at oplevelser virker bekendte. Uden du helt kan sætte en finger på det eller en forklaring kommer til dig.

Det kan der være en rigtig god forklaring på. For hvad er det, der rører sig i din kerne, dit indre. Lad os tage fat om det og skabe forandring og healing. Det kan vi gøre med en regression- og sjælerejse.

 

FÅ INDBLIK I DINE MØNSTRE

En regression- og sjælerejse kan give dig indblik og gøre dig klogere på dig selv som udødelig sjæl.
Under en regressions- og sjælerejse vil du kunne høste indsigter og få forståelse med dit nuværende liv.

Samt finde relationer og tråde i forhold til personer i dit nuværende liv. Hvilken betydning har de haft for dig tidligere? Få kontakt med dine åndelige vejledere og guider.

 

Opdag nye sider af dig selv og modtag healing, indsigt og ro ved at opleve dit livsformål.  

 

En sjælerejse giver dig mulighed for at genopleve dybe erindringer om sjæleliv og/eller tidligere liv. Du kan derved få udvidet din bevidsthed om, hvor handlemønstre og udfordringer i dit nuværende liv kan stamme fra.

Book en tid