BACH BLOMSTERREMEDIER

– tilbydes både som session i klinikken samt online session.  

KENDER DU TIL NOGLE AF DISSE FØLELSER?

Du føler dig træt og udmattet
Du har svært ved at overskue dagens opgaver
Du har svært ved at tro på dig selv
Du mærker bekymring og angst
Du mister hurtigt modet
Du bliver nemt irriteret
Du har en tankekværnen konstant
Du har en følelse af manglende selvtillid
Du mærker skyldfølelse og bebrejdelse

KUNNE DU I STEDET FOR TÆNKE DIG?

Følelsen af energi og overskud
Indre styrke
At have en følelse af ”jeg kan godt”
At opleve mod og mentalt overskud
At få ro på dine tanker
At tilgive dig selv
At blive styrket i din egen intuition
Være i balance
Få mere indre ro

 

Tanken bag Bach Blomsterremedier er, at vores følelser og tanker kan være årsag til ubalancer og sygdom. At følelserne er i balance, er afgørende for et sundt og balanceret liv. Der findes i alt 38 remedier samt Nødhjælpsremediet . Remedierne dækker alle følelser indenfor normal-området. Som Bach Terapeut arbejder jeg ikke med fysiske symptomer eller sygdomme. Bach remedierne går derimod ind og balancere dine følelser i forskellige tilstande.

 

Bach Blomsterremedier er planteenergier og vibrationer, der virker ved at skabe balance i dine følelser. Remedierne bringer blidt balance i dine følelser. 

 

 

En session består af en samtale, hvor jeg finder frem til hvilke remedier, du har behov for lige nu. Denne foregår som udgangspunkt online – men du kan også komme til fysisk session.

Ud fra vores samtale sammensættes personligt udvalgte remedier i din egen unikke blanding, som du kan tage som dråber i et glas vand eller direkte på tungen. Du kan også smøre dråberne direkte på huden. Bach Blomsterremedierne er et naturprodukt og er uden bivirkninger.

Bach Blomsterremedier er kortlagt og udvikling af Dr. Edward Bach (1886 – 1936), der var en anset forsker, bakteriolog, homøopat og praktiserende læge i London.

Han udviklede dette unikke system bestående af 38 remedier lavet af blomster fra vildtvoksende planter og træer. Hvert enkelt remedie afbalancerer og skabe balance i følelsesmæssige og mentale stemninger og følelser.

 

“Sundhed er vores fødselsret. Det er den fuldkomne forening mellem sjæl, sind og krop.
Det er ikke et uopnåede ideal, men noget så enkelt
og naturligt, at mange af os har overset det”

Citat Dr. Edward Bach

 

Samtalen bruges for værktøj for at finde de rigtige remedier til dig i din situation.

På baggrund af samtalen udvælger vi fællesskab blomsterremedier og ud fra dem sammensætter jeg en Bach flaske til dig, som du får med hjem. Såfremt vi har en onlinesession/telefonsamtale, sender jeg efterfølgende din flaske til dig.

 

 

Du får en grundig forklaring på hvilke remedier, der er blandet til dig, hvordan de virker, hvordan de skal indtages og i hvor lang tid.

Din personlige Bach flaske rækker til ca. 3 ugers behandling.

For at få den optimale effekt af en Bach behandling anbefales det tage et forløb på 3 sessioner med tilhørende Bach Flasker til 9 ugers brug.

Du kan læse mere om mulighederne ved at klikke HER

 

Jeg har taget den internationale uddannelse som Bach Terapeut – og er registreret i Dr. Edward Bach Fonden. 
Dette er din garanti for, at jeg arbejder ud fra lægen Edward Bachs metode og filosofi. 

 

LÆS HERUNDER HVAD MINE KLIENTER BERETTER:  

 

 

Jette, 57 år fortæller:

”Før jeg startede mit forløb hos Lisbeth på Bach Blomsterremedier, var min udfordring at jeg havde lav selvtillid/selvværd – troede ikke nok på mig selv. Jeg var ikke så godt til at træffe beslutninger. Jeg var meget i mine følelser.

Lisbeth mærkede rigtig hurtigt hvad jeg var udfordret med. Hun hørte virkelig efter hvad jeg sagde, og spurte rigtig godt ind til hvad mine udfordringer var.

Jeg fik en grundig forklaring i forhold til det praktiske med at tage dråberne.

Jeg mærkede meget hurtig en forbedring, og kunne mærke hvordan flasken trak i mig, så jeg havde virkelig brug for det. Jeg har mærket en tydelig forbedring og kan virkelig mærke en forskel.

Jeg tager fortsat dråberne, og tænker at jeg har brug for dem endnu. Jeg vil helt klart tage fat i Lisbeth, når jeg mærker at jeg har brug for det.

Efter forløbet kan jeg mærke, at jeg har fået styr på mine følelser. Jeg vil helt klart anbefale Lisbeth til andre – og har også gjort det 🙂

Flemming, 54 år fortæller:

”Før jeg startede mit forløb Bach Blomsterremedier, havde jeg svært ved at mærke ro min krop til tider.

Jeg havde til tider brug for at kunne lukke af for andres energi, så jeg ikke blev påvirket af deres vibrationer og energier. Jeg kunne have svært ved at få ro på mine på tanker og jeg ønskede at sove bedre. Samtidigt ville jeg gerne værne mere om min egen energi og ville gerne lytte endnu mere til min mavefornemmelse.

Efter jeg har været i forløb med Bach Blomsterremedier, mærker jeg er stor ro i mig selv. Jeg mærker en større balance og omkring min fremtidige vej. Jeg sover bedre igen og jeg kan mærke, at jeg er blevet meget bedre til at skærme mig/fjerne mig fra de energier, jeg ikke har brug for.

Bach Blomsterremedier har åbnet op for glæde, ro og afslappethed i min tilværelse. Remedierne føles som en positiv hjælp og afbalancering

Jeg følte mig set og hørt til sessionerne ved Lisbeth. Det var et trygt forum at være i. Det har givet et meget givende forløb”.

Rikke, 43 år fortæller:

”Du har hjulpet mig med dråberne i en kaotisk og sorgfuld tid. Jeg mærker tydeligt at blomster medicinen har hjulpet mig igennem kriserne. Men også med at gå et lag dybere og bearbejde gamle mønstre.

Det har og er svært, men du har stået på sidelinjen professionel og med vejledning så dråberne hele tiden har været den helt rette blanding”.