Hvordan booker jeg?

Jeg vil anbefale dig at læse nedenstående:

Du har flere forskellige muligheder for at booke tid:

  • Benyt dig af online booking – OBS dette kan dog IKKE benyttes ved booking af hypnoterapi. Hvis du ønsker at booke tid til hypnoterapi, skriv eller ring til mig.
  • Skriv mail til på info@mindpalm.dk
  • Ring til 2683 3673
    – læg gerne besked hvis jeg er optaget. Jeg vender tilbage hurtigst muligt til dig.
  • Benyt dig af kontaktformular her på hjemmesiden. Du finder kontaktformularen ved at trykke her.

Betaling

For sessioner er det muligt at betale med mobilepay 72703 eller kontant betaling. Jeg tager ikke dankort. Der kan betales før sessionen eller på dagen.

Hvor mange sessioner har jeg evt. behov for?

Det vil altid være en individuel vurdering og kommer an på dit ønske om forandring. Kontakt mig gerne.

Så tager vi en uforpligtende snak om dine ønsker. Ved hypnoterapi samt healing anbefaler jeg altid et forløb for at opnå bedst mulig effekt. Et forløb strækker sig om udgangspunkt over 2-4 sessioner. Det vil naturligvis altid være muligt at afbestille evt. bestilte tider.

Afbestillingspolitik

Jeg sætter tiden af specifik til dig. Derfor vil jeg gerne, at du af respekt for min tid og de klienter, der gerne vil have en tid – melder afbud i så god tid som muligt.

Ved afbud senere end 24 timer før aftalt session, forbeholder jeg mig retten til at fakturere dig for 50% af sessionen. Ved udeblivelse uden afbud forbeholder jeg mig retten til at fakturere det fulde beløb, da tiden jo var booket til dig.

Parkering

Som udgangspunkt kan du parkere i Ottosgade hvor jeg bor. Men jeg kan dog ikke garantere, at der er ledige pladser. Ellers er der mulighed for at parkere i omkringliggende gader. MIND&PALM® tager ikke ansvar for, hvis du skulle modtage en parkeringsbøde ved ulovlig parkering.

Optagelse af sessioner

Ingen sessioner bliver optaget af mig. Hvis du ønsker at optage din håndlæsning eller tolkning af blindtegning er du velkommen til at optage tolkningen på din telefon. Du har ikke mulighed for at optage andre sessioner.

Venteværelse

Jeg har ikke venteværelse. Hvis du har pårørende eller venner/veninder, der ønsker at vente, så gør mig opmærksom herpå ved booking. Så finder vi en løsning på det.

Kan vi komme flere til en session?

Til håndlæsning/blindtegninger er du velkommen til at dele oplevelsen med din kæreste/partner, veninde eller anden pårørende. Giv gerne besked på forhold hvis I bliver mere end to – da min klinik ikke er så stor.

Der er som udgangspunkt ikke mulighed for at have pårørende med til hypnoterapi eller healing (dog undtaget børn/unge eller under særligt behov). Tag en snak med mig forinden.

Gavekort/tilbud

Gavekort (elektronisk) udstedes ved ønske, ombyttes ikke til kontanter. Tilbagebetales ej.

Tilbud/rabatter ved konkurrencer – disse tilbud ikke kombineres med tidligere udstedte gavekort eller allerede bookede sessioner.  

Arrangementer/foredrag

Jeg tager gerne ud til forskellige arrangementer samt holder foredrag omkring håndlæsning og blindtegninger. Kontakt mig gerne for at høre nærmere. Jeg skræddersyr altid arrangementet efter dine/jeres ønsker.

Andet

Ved behandlinger kom venligst ikke før 5 minutter før aftalt tid. Før er jeg ikke klar.

Kan du af helbredsmæssige årsager ikke komme op på første sal, så giv mig besked herom ved tidsbestilling.

Jeg har en lille klinikhund (allergi-venlig), der er i lokalet under sessionerne. Han er i aflukke og kommer ikke i nærheden af dig. 

Om kurser/uddannelse

Hvis du tilmelder dig workshop, kurser eller uddannelser ved MIND&PALM® by Lisbeth Storm er din tilmelding bindende – men mindre at jeg aflyser kurset. Kurser og uddannelser afvikles på de angivne tidspunkter. I tilfælde af ændringer bliver du orienteret mindst 24 timer i forvejen.

Bliver jeg nødsaget til at aflyse en 1:1 session, får du erstattet tiden med en ny hurtigst muligt. Aflyses en enkelt dag på et kursus eller uddannelse, bliver dagen erstattet af en ny dato.

Når dit kursus/workshop/uddannelsesgebyr er modtaget, er det samtidig en accept fra dig på, at de til enhver tid gældende betalingsbetingelser er accepteret af dig.

Du tilbydes ikke yderlig kompensation for hvad du ellers måtte have af udgifter i forbindelse med aflysning fra MIND&PALM® by Lisbeth Storm.

Rettigheder/copyright

MIND&PALM® by Lisbeth har alle rettigheder til de leverede digitale produkter samt alt trykt materiale, som stilles til rådigheder ved sessioner, kurser, workshops eller uddannelser. Ved køb opnås brugsret til produkter og materiale. Brugsretten er personlig. Du må anvende produktet til eget brug, og skal behandles fortroligt og må ikke udleveres eller videregives til tredjemand.

Produkter og materiale må ikke anvendes til andre formål end det, hvortil det er købt. Og må ikke anvendes kommercielt i direkte eller indirekte konkurrence med MIND&PALM® by Lisbeth Storm.