PRAKTISK INFO INDEN DIN SESSION/FORLØB SAMT HANDELSBETINGELSER

– jeg vil anbefale dig at læse nedenstående: 

 

HVORDAN BOOKER JEG?

Du har flere forskellige muligheder for at booke tid:

  • Benyt dig af online booking.
  • Skriv mail til på info@mindpalm.dk
  • Ring til 2683 3673 – læg gerne besked hvis jeg er optaget. Jeg vender tilbage hurtigst muligt til dig.
  • Benyt dig af kontaktformular her på hjemmesiden. Du finder kontaktformularen ved at klikke HER.
  • Hvis du skriver mail til mig med forespørgsel af tid, så være opmærksom på, at tiden først er endeligt booket, når den er bekræftet af os begge. 

 

HVOR MANGE SESSIONER HAR JEG BRUG FOR?

Det vil altid være en individuel vurdering og kommer an på dit ønske om forandring. Kontakt mig gerne.

Så tager vi en uforpligtende snak om dine ønsker. Ved hypnoterapi samt healing anbefaler jeg altid et forløb for at opnå bedst mulig effekt. Et forløb strækker sig om udgangspunkt over 2-4 sessioner. Det vil naturligvis altid være muligt at afbestille evt. bestilte tider.

 

AFBESTILLINGSPOLITIK

Jeg sætter tiden af specifik til dig. Derfor vil jeg gerne, at du af respekt for min tid og de klienter, der gerne vil have en tid – melder afbud i så god tid som muligt.

Ved afbud senere end 24 timer før aftalt session, forbeholder jeg mig retten til at fakturere dig for 50% af sessionen. Ved udeblivelse uden afbud forbeholder jeg mig retten til at fakturere det fulde beløb, da tiden jo var booket til dig.

 

PARKERING

Som udgangspunkt kan du parkere i Ottosgade hvor jeg bor. Men jeg kan dog ikke garantere, at der er ledige pladser. Ellers er der mulighed for at parkere i omkringliggende gader. MIND&PALM® tager ikke ansvar for, hvis du skulle modtage en parkeringsbøde ved ulovlig parkering.

 

OPTAGELSE AF SESSIONER

Ingen sessioner bliver optaget af mig. Hvis du ønsker at optage din håndlæsning eller tolkning af blindtegning er du velkommen til at optage tolkningen på din telefon. Du har ikke mulighed for at optage andre sessioner.

 

VENTEVÆRELSE

Jeg har ikke venteværelse. Derfor hvis du har pårørende eller venner/veninder med til din session, kan jeg ikke tilbyde at de venter på martiklen. 

 

KAN VI KOMME FLERE TIL SESSIONEN?

Til håndlæsning/blindtegninger er du velkommen til at dele oplevelsen med din kæreste/partner, veninde eller anden pårørende. Giv gerne besked på forhold hvis I bliver mere end to – da min klinik ikke er så stor.

Der er som udgangspunkt ikke mulighed for at have pårørende med til hypnoterapi eller healing (dog undtaget børn/unge eller under særligt behov). Tag en snak med mig forinden.

 

GAVEKORT/TILBUD

Gavekort kan udstedes både fysisk eller elektronisk efter ønske, ombyttes ikke til kontanter. Tilbagebetales ej.

Tilbud/rabatter ved konkurrencer – disse tilbud ikke kombineres med tidligere udstedte gavekort eller allerede bookede sessioner.

 

ARRANGEMENTER/FOREDRAG

Jeg tager gerne ud til forskellige arrangementer samt holder foredrag omkring håndlæsning og blindtegninger. Kontakt mig gerne for at høre nærmere. Jeg skræddersyr altid arrangementet efter dine/jeres ønsker.

 

ANDET

Ved behandlinger kom venligst ikke før 5 minutter før aftalt tid. Før er jeg ikke klar.

Kan du af helbredsmæssige årsager ikke komme op på første sal, så giv mig besked herom ved tidsbestilling.

Jeg har en lille klinikhund (allergi-venlig), der er i lokalet under sessionerne. Han er i aflukke og kommer ikke i nærheden af dig. 

 

 

HANDELSBETINGELSER

Vedr. uddannelse, fysiske workshops/kurser, sessioner og lignede:
Kurser og uddannelser afvikles på de angivne tidspunkter. I tilfælde af ændringer bliver køber orienteret mindst 24 timer i forvejen.

Skulle en uddannelse, kursus, en workshop eller aftale blive helt aflyst, får køber det fulde beløb retur.

Bliver ovennævnte helt aflyst, får køber besked senest 2 uger før startdato og det fulde indbetalte beløb refunderes. I tilfælde af akutte ændringer bliver du som køber orienteret mindst 24 timer i forvejen.

Aflyses en 1:1 session af MIND&PALM® by Lisbeth Storm bliver denne erstattet med ny tid hurtigst muligt.

Aflyses en enkelt dag på et kursus eller en af uddannelserne, bliver dagen erstattet af en ny dato. Jeg forbeholder mig ret til ændring af planlagte uddannelsesdatoer. De vil som nævnt blive erstattet af ny dato. 

Når dit kursus eller uddannelses gebyr er modtaget, er det samtidig en accept fra dig på, at de til enhver tid gældende betalingsbetingelser er accepteret af dig.

Du tilbydes ikke yderlig kompensation for hvad du ellers måtte have af udgifter i forbindelse med aflysning fra MIND&PALM® by Lisbeth Storm.

Ved afbud eller sygdom til uddannelse, kurser, workshops eller lignende:
Betalt depositum refunderes ikke. Du er velkommen at “sælge” eller forære dit kursus eller uddannelses til en anden, giv venligst straks besked, hvis det skulle blive nødvendigt.

Udbyttet på uddannelser, workshop og lignende, er deltagerens eget.

Ved afbud eller sygdom til 1:1 session:
Tilmelding er som udgangspunkt bindende. Du kan ændre din tid op til 24 timer før vores aftale.

Ved fravær, eller ønsker du at aflyse eller flytte din tid, når der er mindre end 24 timer til vores aftale, af hvilken som helst grund, inkl. sygdom er der ingen refusion. Du er naturligvis velkommen til at give eller sælge din tid til en anden.

Efter endt session gives der ikke penge retur.

Du er selv ansvarlig for at have velfungerende telefon/internetforbindelse ved Zoom-sessioner eller møde op på det aftalte tidspunkt ved fysiske sessioner. Kommer du mere end 5 minutter for sent – kan du risikere at tiden bliver trukket fra din session. Af den grund at jeg kan have en klient efter dig.

Lydoptagelse:
Du er velkommen til selv at optage din håndlæsnings- eller blindtegningssession. Andre sessioner har du ikke mulighed for at optage.

Force Majeure:
MIND&PALM® by Lisbeth Storm forbeholder sig ret til at kunne aflyse ved sygdom eller Force Majeure, og aftale ny dato, uden at skulle betale andre for tabt fortjeneste.

Betaling:
Der kan betales med kontanter eller mobilepay (72703). Ved fysiske sessioner skal betaling finde sted umiddelbart efter sessionen. Med mindre der er lavet aftale om andet.

Ved kurser, workshops, uddannelse skal betaling finde sted ved den enhver tid gældende tilmelding.

Betingelser fra ratebetaling:
Eneste uddannelse/workshop mv. der tilbydes ratebetaling på er ved uddannelsen som MIND&PALM® HåndlæsningsMentor. 

Ved ratebetaling vil du betale første del af ydelsen/produktet ved bestilling.

Når første rate er betalt ved bestilling, er dit køb bindende for hele ordren. Når jeg har modtaget din første ratebetaling, anses dette som accept fra dig på, at de til enhver gældende betalingsbetingelser er accepteret.

Du accepterer endvidere at betale det totale beløb; det vil sige samtlige rater, for den/det leverede ydelse/produkt. De resterende rater vil fremgå af din ordrebekræftelse.

Når hver ratebetaling skal betales, vil du modtage en mail med faktura på raten.

Obs. for ratebetaling gælder at rater skal falde på de aftalte datoer (fremgår af ordrebekræftelse), for at få adgang til uddannelsesmodulerne. Betales raterne ikke, vil du ikke have adgang til resten af uddannelsen og vil ikke kunne modtage din certificering ved endt og bestået uddannelse.

 

Handelsbetingelser angående webshop og online produkter:

Webshop drives af:

MIND&PALM® by Lisbeth Storm
Ottosgade 28
6000 Kolding
CVR.NR.: 39731592
Kontaktoplysninger: info@mindpalm.dk

Priser:
Alle produkter i webshoppen er i danske kroner (DKK). Alle priser er inklusive moms.

Betaling:
Kan ske via følgende kort: VISA, VISA Electron samt Mastercard. Du bliver ikke trukket for et større beløb, end du har godkendt. De data, du sender ifm. købet er krypteret (SSL).

Om online produkter:
Bliver leveret digitalt til din e-mail. Leveringen sker oftest i løbet af kort tid – i særlige tilfælde op til max. 5 hverdage. Jeg tager ikke særlige forholdsregler i forhold til spamfiltre eller forkert oplyst mailadresse. Skulle du mod forventning ved en fejl ikke modtage dit bestilte online produkt, kan du naturligvis altid kontakte mig på info@mindpalm.dk.

Andre produkter:
Køber du andre produkter (ikke online/digitale) via shoppen, bliver disse afsendt 2-5 hverdage efter ordren er afgivet.

Reklamationsret:
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Reklamation gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af varen. MIND&PALM® by Lisbeth Storm dækker ikke returneringsomkostninger. Ved returnering og reklamation henvend dig hurtigst muligt da til: MIND&PALM by Lisbeth Storm, Ottosgade 28, 6000 Kolding. Pakker pr. efterkrav modtages ikke. Hvis vi aftaler refusion, skal jeg have dine bankoplysninger oplyst.

Fortrydelsesret:
Du har 14 dages fuld returret på produkter købt i webshoppen. Denne periode regnes fra den dag, jeg har afsendt din ordre til dig. Du betaler selv returneringsomkostninger. Skulle du fortryde et køb, skal du orientere mig herom med det samme på mail info@mindpalm.dk.

Køb af onlineprodukter, eventuelle webinarer og/eller andre online/digitale ydelser/forløb er ikke omfattet af fortrydelsesretten, jf. lov om Forbrugeraftaler. Det betyder, at når du køber digitale produkter, hvor du modtager hele eller dele af materialet med det samme ved køb, så bortfalder de 14 dages fortrydelsesret.

Copyright og rettigheder:
MIND&PALM® by Lisbeth Storm har alle rettigheder til de leverede digitale produkter samt alt trykt materiale, som stilles til rådigheder ved sessioner, kurser, workshops eller uddannelser. Ved køb opnås brugsret til produkter og materiale. Brugsretten er personlig. Du må anvende produktet til eget brug, og skal behandles fortroligt og må ikke udleveres eller videregives til tredjemand. Produkter og materiale må ikke anvendes til andre formål end det, hvortil det er købt. Og må ikke anvendes kommercielt i direkte eller indirekte konkurrence med MIND&PALM® by Lisbeth Storm.

 

Klagemuligheder:
Har du en klage, kan du sende klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Skulle du indgive en klage, skal du oplyse følgende email: info@mindpalm.dk.

© 2022 MIND&PALM® by Lisbeth Storm. Ottosgade 28, 6000 Kolding, telefon 2683 3673, CVR.nr. 39731592.