BLINDTEGNING

– tilbydes både som session i klinikken samt online session.  

Blindtegning er et øjebliksbillede, hvor jeg kan fortolke en masse om hvor du står lige nu og hvilke områder, der er fokus på lige nu i dit liv. Samtidigt fortæller blindtegningen også om din personlighed og personprofil.

Det er oplysninger direkte hentet fra din underbevidsthed. Blindtegningen vil ændre sig efterhånden, som du også flytter dig i dit liv og dit øjebliksbillede. Så en blindtegning, der bliver tegnet eksempelvis 2 måneder fra i dag, vil se anerledes ud. For du er et andet sted i dit liv.

 

DET SKJULTE BUDSKAB FRA DIN UNDERBEVIDSTHED

Tit lader vi nemlig vores fornuft tage over og glemmer at lytte til vores inderste/vores underbevidsthed.

En blindtegning giver et godt billede over, hvordan vi i virkeligheden har det på det tidspunkt tegningen tegnes. Blindtegningen er guldkorn og indsigter fra din underbevidsthed, der kommer frem på papiret, når du tegner din hånd.

Blindtegning

HVAD NU HVIS…

En blindtegninger og endnu bedre flere blindtegninger kan være glimrende rettesnore til at tage beslutninger med. Via blindtegninger kan du nemlig blive guidet i fremtidige valg – så du får taget de mest fordelagtige beslutninger. Så du får truffet de mest fordelagtige valg.

Så har du svært ved at tro på dig selv og dine talenter/muligheder? Har du svært ved at overskue hvilke veje, du skal tage? Så kan blindtegninger give dig klarhed. Så du tør tro på dig selv og handle – uden at tvivle!

Tolkningen af blindtegningen bliver ikke optaget – men du er velkommen til at optage denne på din telefon.

Du kan herunder se en introduktion til hvordan en blindtegning laves. Som jeg nævner i videoen herunder, er det meget vigtigt ikke at bruge en kuglepen, når du tegner en blindtegning. Brug en tynd tusch.

En blindtegning kan se ganske sjov ud – men lav endeligt ikke noget om. Det er et rent budskab fra din underbevidsthed.

Book en tid