RØGFRI PÅ ÉN SESSION
Kvit cigaretterne og bliv røgfri på én session – én gang for alle. Få troen på at du kan holde ved – uden at tvivle på dig selv.

Måske du allerede flere gange før har forsøgt at kvitte cigaretterne. Husk at rose dig selv for at have prøvet. Men frustrationen over at det ikke lykkedes bliver ved med at fylde. Det vigtigste er at du virkelig er motiveret for at blive røgfri og motiveret for at NU skal det være.

GRUNDEN TIL AT NU SKAL DET VÆRE ANDERLEDES 

I det du ønsker at booke tid til hypnoterapi for at blive røgfri på én session adskiller sig ved, at nu kan dit underbevidste sind fortælles via hypnoterapien, hvad du i virkeligheden ønsker.

For i din logik har du længe ville stoppe og blive røgfri. Men så længe din underbevidsthed ser fordele i at fortsætte en handling – så fortsætte det.

Via hypnoterapi kan du opnå succes og tage kontrollen tilbage i forhold til de mål, du sætter dig.

SKAL JEG OGSÅ HJÆLPE DIG MED AT STARTE DIT NYE LIV SOM RØGFRI

– ÉN GANG FOR ALLE

Når du booker tid hos MIND&PALM® til at blive røgfri, starter sessionen med en samtale, hvor vi får en snak om dine vaner. At blive røgfri handler nemlig om at ændre dine vaner. Jeg forklarer dig også om hypnose og hvad du kan forvente af sessionen.

Skulle du være i tvivl på forhånd om det er mig, som du gerne vil have til at hjælpe dig med at blive røgfri, så giv mig gerne til kald – eller skriv til mig. At få succes med hypnose handler i høj grad om tillid og tryghed. Derfor er det vigtigt, at du føler dig tryg med din hypnoterapeut.

Book en tid