FORTÆLLINGER FRA KLIENTER

 

ONLINE SESSION HÅNDLÆSNING/BLINDTEGNING

Helene har flere gange modtaget online sessioner med håndlæsning
og blindtegninger hos mig.

Hun fortæller om sine oplevelser her:

”Lige meget hvilken situationer jeg har søgt vejledning til, er Lisbeth min go to person!

Jeg har gennem flere år fået vejledning af Lisbeth gennem online håndlæsning og tolkning af blindtegninger.
Jeg har til dags dato endnu ikke mødt Lisbeth i egen person, men hendes læsninger og tolkninger har altid været spot on
og værdifulde for mig.

Lisbeth kan vejlede indenfor alt.

Jeg har modtaget vejledning omkring kærlighed, arbejde, at køre selvstændig og endda da jeg lå indlagt med min lille datter i maven 🙏

Ikke nok med at Lisbeth er spot on i din situation her og nu, så kommer hun også ind på, hvad det er der gør du er hvor du er lige nu, altså ser tilbage i linjerne, dette har givet mig en større forståelse, og i nogle situationer ekstra power til at fortsætte, fordi tingene giver mening!

Jeg vil ikke bare anbefale Lisbeth,
jeg vil faktisk sige du snyder dig selv
hvis ikke du lader Lisbeth vejlede dig – gennem dine hænder.

Jeg har naturligvis fået lov til at dele Helenes fortælling her.

 


 

 

HYPNOTERAPI FOR USIKKERHED

Simone har været klient hos mig til hypnoterapi forløb
(inkl. NADA øreakupunktur) hos mig.

Læs hvad hun beskriver herunder: 

 

”I efteråret 2019 kunne jeg mærke en forandring i min krop og en usikkerhed på hvad livet havde at tilbyde.

Derfor tog jeg hen til Lisbeth for at få en håndlæsning. Der fandt Lisbeth hurtigt ud af at problemerne jeg havde ikke kunne afhjælpes blot ved en håndlæsning.  Så hun tilbød et NADA forløb og sidenhen et NADA og hypnoterapi forløb.

Jeg havde problemer med at sove og vise sårbarhed overfor min kæreste og ville bryde gamle mønstre én gang for alle. Jeg kunne mærke, at jeg trak mig i de relationer, som var i et mit liv og havde lysten til at flygte fra problemerne i stedet for blive og kæmpe.

Via samtale og hypnoterapi fandt Lisbeth og jeg fandt frem til, at jeg var blevet såret meget dybt tidligere i mit liv og det havde sat en stopper for min interaktion overfor andre – for hvad nu hvis jeg mistede dem endnu en gang? Så ville det være lettere selv at løbe sin vej.

Simone fortæller videre:

 

“Før jeg kom til Lisbeth for behandling, kunne jeg ikke sove, men efter 3 NADA behandlinger fik vi styr på dette problem”.

 

Derudover havde jeg svært ved at vise mine kære at jeg elskede dem. Jeg kunne sagtens sige det, men når det kom til følelserne bag havde jeg svært ved at at tage min kærestes hånd eller give ham et kram. Jeg kunne ikke selv tage initiativ til at vise følelser af frygt for at blive såret eller afvist.

 

Efter mit forløb hos Lisbeth kan jeg nu mere end blot

sætte ord på mine følelser.

 

Jeg har ikke længere et problem med at virke sårbar og bede andre mennesker om hjælp. Jeg har lært teknikker til at stoppe mit tankemylder om aftenen inden jeg skal sove.

Derudover har jeg taget mange af teknikkerne til mig, som Lisbeth lærte mig under hypnoterapien, så jeg kan gøre tingene selv og på den måde også skabe et frirum i mit eget hjem.

Jeg føler at samspillet mellem verden og jeg er i symbiose igen.

Min oplevelse af mit forløb hos Lisbeth:

Jeg har altid set frem til at skulle hen til Lisbeth! Hun er et varmt, omsorgsfuldt og venligt menneske, som går alt i sin magt for at hjælpe”.

 

“Det er det bedste jeg har gjort for mig selv og mit parforhold”

Jeg har naturligvis fået lov til at dele Simones fortælling her.

 


 

HYPNOTERAPI FOR PRÆSTATIONSANGST

Stine som har været klient hos mig fortæller ligeledes om hendes oplevelse med hypnoseforløb (inkl. NADA) hos mig her:

 

Jeg har i mange år kæmpet med en blandet angstlidelse i svær grad. Jeg har fået forskellige former for behandling og hjælp: medicin, konventionel kognitiv terapi, Bachs blomsterdråber, psykoedukation etc.

Inden jeg opsøgte Lisbeth, havde jeg et helt konkret problem med at deltage i et bestemt fag på min uddannelse, simpelthen fordi omgivelserne triggede min angst i en grad så jeg fik migræne efterfølgende. Jeg prøvede at deltage i undervisningen, men ofte mødte jeg ikke op til timerne simpelthen fordi jeg ikke havde det personlige overskud til at tage med. Ergo et stort problem fordi jeg jo meget gerne vil gennemføre min uddannelse.

 

Efter hypnoseforløbet hos Lisbeth kunne jeg så småt deltage i undervisningen.

Det lyder måske ikke af noget, men for mig var det en kæmpe

forbedring i forhold til udgangspunktet.

 

Den endelige prøve var på eksamensdagen hvor jeg skulle afslutte faget. Jeg klarede det supergodt og med stor ros fra eksaminatorerne som var imponerede over min indsats, især fra min underviser som jo kendte min problematik med faget/lokalet.

(Her skal jeg måske nævne at jeg oveni lider af eksamensangst, som på dagen var meget reduceret iforhold til min forrige eksamen).

Lige op til eksamen modtog jeg et par NADA-behandlinger, og den kombination kunne altså noget. Jeg fik en ro i kroppen som slet ikke kan beskrives, og skræmmende nok, en følelse jeg ikke har mærket i mange år. Og noget jeg klart vil benytte inden mine fremtidige eksamner.

 

Jeg er slet ikke i tvivl om at behandlingerne med

hypnose og NADA har givet mig det overskud som skal til for at
jeg kan gennemføre min uddannelse.

Jeg har naturligvis fået lov til at dele Stines fortælling her.

 


 

HYPNOSE FOR USIKKERHED/MANGLENDE SELVTILLID

Malene har været i hypnoseforløb hos mig.
Hun ønskede hjælp til at tro mere på sig selv og få styr på sin usikkerhed og angst
ved at være sammen med flere mennesker.


Hun følte virkelig, at det hæmmede hende i hendes hverdag
– og hun ønskede at slippe den begrænsning.


Læs herunder hvad Malene fortæller om sin oplevelse af forløbet og efterfølgende. 

”Da jeg kom til MIND&PALM hos Lisbeth følte jeg mig meget velkommen, det er et meget behageligt sted og jeg blev mødt med åbne arme.
Lisbeth er en meget rar og behagelig person. Jeg følte mig tryg lige fra da jeg trådte ind af døren, og hele vejen igennem.
Lisbeth er desuden et meget behageligt og forstående menneske. Og så er hun bare pisse dygtig til hendes job.

Før jeg kom til hypnosesessioner ved Lisbeth, havde jeg rigtig svært ved at være sammen med mange mennesker og tale til folk.
Efter hypnosesessionerne mærkede jeg en kæmpe forskel, faktisk allerede da jeg gik ud af døren efter 1. session ved Lisbeth.

Ligeledes mærkede jeg en livsglæde og et gåpåmod.

Jeg er ikke bange for at være sammen med mange mennesker mere🙏
Fremtiden ser lys ud og jeg har fået min selvtillid tilbage..

Jeg vil anbefale Lisbeth – jeg har allerede fortalt alle, jeg møder på min vej om Lisbeth og hvor dygtig hun er.

Tusind tak Lisbeth”

Jeg har naturligvis fået lov til at dele Malenes fortælling her.

 

Jeg vil elske også at hjælpe dig til en bedre hverdag – hvor du tror på dig selv