UDVIKLING AF DIN VIRKSOMHED SAMT MEDARBEJDERE

Håndlæsning belyser muligheder, potentialer og personprofiler blandt mange ting. Derfor er håndlæsning et – måske lidt anderledes – men ganske unikt værktøj til at belyst både dine egne, eventuelle medarbejdere og/eller kollegaers muligheder for udvikling og vækst af både personlige og faglige kompetencer.

 

DET VIL KUNNE KOMME ALLE TIL GODE BÅDE PÅ ET HELT INDIVIDUELT PLAN 

– MEN I HØJ GRAD OGSÅ TIL VIRKSOMHEDEN

 

 

Med rødder i Human Ressource har jeg tidligere i mit tidligere erhverv arbejdet med personprofiler, personalejura, ansættelsesprocedurer mv.

Jeg har arbejdet med hvordan man sætter konstruktive udviklingsprocessen i søen for både virksomheden – men også det enkelte individ.

 

SOM PROFESSIONEL HÅNDLÆSER ARBEJDER JEG I HØJ GRAD MED AT BELYSE MULIGHEDER OG POTENTIALER

 

Jeg er ofte ude og holde foredrag og/eller belyse muligheder i virksomheder, små som store. Måske det for nogen virker som en alternativ eller meget anderledes måde at gribe virksomheds- og personaleudvikling an på.

Men tro mig – der er intet hokuspokus over det.

Den måde jeg arbejder med karriere og virksomhedsudvikling på (via håndlæsning) handler om seriøst arbejde med kompetencer og potentialer.

Det kan handle om valg og muligheder i virksomhedens regi – det kan handle om bedst mulig personalesammensætning, kommunikationsstyrkelse, konflikthåndering mv.

Udover at læse hænder og tolke blindtegninger stiller jeg også rent intuitivt og clairvoyant ind på energien i virksomheden.

 

RENT PRAKTISK

Jeg møder op på virksomheden og som udgangspunkt starter jeg med at afholde et ”startmøde”. På denne måde bliver alle medarbejdere orienteret på én gang om måden jeg arbejder på – og hvad de kan forvente. Der er naturligvis rig mulighed for at stille spørgsmål.

Dernæst ser jeg hver enkelt til en individuel og privat session. Denne session indeholder 1 times håndlæsning og samtale. I denne samtale går vi dybere ned i de personlige udviklingsmuligheder og potentialer, der ligger hos den enkelte.

Forløbet kan strække sig ofte over flere dage – helt an på hvor mange tilmeldte medarbejdere, det drejer sig om.
Som afrunding holder jeg en afsluttende samtale/opfølgning med alle. Her vil blive belyst hvilke grundlæggende energier, udfordringer og muligheder jeg ser fremover i forhold til personalegruppe og virksomheden i det hele taget.

Der bliver ikke nævnt nogle personlige oplysninger fra de enkelte læsninger.

Hvert enkelt forløb er individuelt designet til netop jeres behov. Er du/I interesseret i at høre nærmere – så kontakt mig HER. Jeg kan også kontaktes på info@mindpalm.dk eller pr. telefon 2683 3673.