Online session

SPIRITUEL GUIDANCE I FORM AF SOUL-READING

Jeg er indgået i et super spændende samarbejde med Helene – Din Soulguide. Helene er Angel Card Guide samt Intuitiv Sjælerejse Guide. Helene er knivskarp til at stille ind på dine muligheder og kompetencer. Du kan læse mere om Helene ved at klikke dig videre her: https://www.facebook.com/personligesoulguide/

I dette samarbejde tilbyder Helene og jeg Soul-Reading, som er guidance i form af personlige kanaliserede kortoplæg samt fortolkning af blindtegninger.

 

OPTIMERING AF DIN ENERGI, FOKUS OG DRIVE

Måske du er nysgerrig på hvad den næste tid bringer. Hvordan du optimerer din personlige energi, fokus og drive fremadrettet.

Det kan ligefrem være, at du nogle gange tænker, om du i virkeligheden kommer til at spænde ben for dig selv.
Så du ikke kommer derhen, hvor du gerne vil. Følelsen af at se fremad kan være tung eller måske endda lidt forvirrende pt.

 

HVORDAN DINE NÆSTE SKRIDT SER UD

Vi er 2 ildsjæle med dybe rødder i den spirituelle verden, som brænder for at give dig lige netop det. Så hvis du er motiveret for at sætte dig selv i en skøn proces, skabe forandring, så er vi sikre på, at vi er et match for dig.

 

HVAD KAN VI TILBYDE DIG

Via personligt kanaliseret kort-oplæg samt tolkning af blindtegning kombinerer vi vores unikke og særlige kompetencer ved at give dig det boost og den viden du har brug for i den nærmeste fremtid.

Du får lagt dit helt personlige kanaliserede 3-korts oplæg, som gennem din energi og dine guider, sætter fokus på din personlige energi. Her kanaliseres budskaber igennem kortene, som fortæller hvad der rører sig energimæssigt i dig lige nu, hvad du opfordres til at have fokus på, og hvad du med dette fokus kan forvente i din nærmeste fremtid.

Derudover får du fortolket en blindtegning. En blindtegning er et aftryk og et budskab direkte hentet fra din underbevidsthed. Tegningen fortæller om dit her-og-nu billede. Hvad rører på sig i øjeblikket i dit indre? Om du spænder ben for dig selv. Tegningen fortæller også om du føler dig presset nogle steder og hvordan er din balance pt.

 

DET BETYDER AT

Du modtager en unik sammenfatning af de 2 tydninger. Du får dermed viden om hvordan du kan komme videre herfra. Du har naturligvis altid ansvar for dit eget liv – det vi giver dig, er værktøjer, forståelse & guidance.

 

HELT PERSONLIGE OG UNIKKE GUIDANCE

Får du også adgang til den lukkede Facebookgruppe ”Soul-Reading ved Helene & Lisbeth”.

Da denne kombination er et relativt nyt tiltag, har du nu mulighed for at sikre dig alt dette for en særpris. Det vil sige, at du modtager både personligt kanaliseret kort-oplæg, tolkning af blindtegning samt adgang til Facebook gruppe med masser af guidance/sparring til et engangsbeløb på blot 599 kr.

 

HELT NY UNIK MULIGHED FOR PERSONLIG UDVIKLING TIL DIG

Det hele foregår online, så det eneste det kræver af dig, er at du sender en blindtegning til mig. Så modtager du din personlige guidance med både kanaliseret kortoplæg fra Helene samt tolkning af blindtegning fra mig – direkte pr. mail – naturligvis med mulighed for spørgsmål efterfølgende (hvis du skulle have nogle).

Er du interesseret i at modtage denne spændende kombination af spirituel guidance og så oveni købet til en virkelig fordelagtig pris – så skriv til mig ved at benytte kontaktformularen her: 

Book en tid

(scroll lidt ned ad siden, så finder du kontaktformularen)

Du har også mulighed for at sende mail til info@mindpalm.dk eller giv mig et kald på 2683 3673. OBS. denne mulighed kan ikke bookes via mit online booking system.