PERSONLIGSHEDSLÆSNING – ONLINE

Hvis du har brug for en her-og-nu afklaring af din situation – og ikke har tid eller mulighed for at møde op hos mig – så har du mulighed for at modtage personlighedslæsning over Skype, telefon eller messenger opkald.

Eller modtage en video med læsning, som du kan se igen og igen. Der er naturligvis mulighed for at stille spørgsmål efterfølgende. 

 

JEG KAN HJÆLPE DIG MED:

  • Få klarhed over din situation.
  • Hvor står du lige nu?
  • Hvor ligger dine potentialer?
  • Hvornår er situationen mest gunstig for dig til ændringer i dit liv?
  • Hvad er næste skridt?

 

HVAD KRÆVER DET AF DIG

At du sender følgende til mig:

  1. To tydelige billeder af dine håndflader. Ét billede af hver hånd. Billederne skal være så tydelige, at jeg kan se alle de små linjer i dine hænder. Tag også to tydelige billeder af dine håndrygge. Ét billede af hver håndryg.
  2. En blindtegning.Når du bestiller tid ved mig, sender jeg dig en udførlig beskrivelse af, hvordan du tegner en blindtegning.

Du sender alle billederne til mig på mail info@mindpalm.dk.

Vi aftaler derefter et tidspunkt, hvor jeg ringer dig op og tolker billederne for dig. Du kan stille konkrete spørgsmål til læsningen eller blot lytte. Har du mulighed for det, er du er velkommen til at optage læsningen.

Book en tid