PERSONLIGT UDVIKLINGSFORLØB 1:1

– personligt udviklingsforløb 1:1 med håndlæsning/blindtegninger, hypnoterapi, mentoring & klanghealing/akupunktur.  

Find ind til din indre kerne ved at udforske dine potentialer, blive bevidst om dit livsformål & få værktøjer til at tro på dig selv.

 

HAR DU SVÆRT VED AT TRO PÅ DIG SELV

Føles det som om, at det tingene ikke helt lykkedes for dig. Der er noget, der holder dig tilbage. Men du ved ikke, hvad det er. Noget der mangler – på en eller anden måde.

Måske du fornemmer og mærker, at der ligger mere potentiale i dig – men du kan ikke finde derind. Derind hvor du føler, at du har muligheden for at flytte dig i den retning, du virkelig ønsker.

For du vil jo gerne udvikle dig. Du vil gerne have overblik over dine talenter og potentialer.

Du vil gerne åbne op for din spiritualitet og mærke dit sande dig.

 

OPDAG DINE POTENTIALER

Lær at føle, se og mærke dine potentiale og talenter. Så du kan genskabe forbindelse til dig selv – din indre kerne.

Når du bliver bevidst om dit livsformål og din vej i livet, vil du kunne sikkert og målrettet kunne arbejde hen mod dine mål. Så i stedet for at holde dig selv nede, giver du dig selv fokus og vækst.

Det handler om dit mindset. At du bliver bevidst om din kerne. Forløbet hjælper dig i balance. Og når du er i balance, vil du nemmere kunne mærke dig selv og udvikle dig på flere niveauer.

 

ET HELT PERSONLIGT UDVIKLINGSFORLØB 1:1

Din indgangsvinkel er helt individuel og personlig. Det kan være, at du ønsker hjælp til forandring. Måske du ikke ved hvad næste skridt i livet er. Eller tro på at du har evnerne, mulighederne for at opnå, det du ønsker dig.

I forløbet giver jeg dig de redskaber, du har brug for til at komme videre i dit liv – af din vej – mod dit mål.

Det vigtigste er, at du er åben og nysgerrig og ønsker en forandring. Men det er ikke for sjov. Selvom vi sagtens kan have det sjovt i processen.

Men du vil blive udfordret på dine personlige overbevisninger, bevidst om de begrænsninger du sætter for dig selv – samtidigt med at du vil opdage nye sider af dig selv.

Jeg støtter dig hele vejen igennem dit personlige udviklingsforløb 1:1, hepper og bakker op. Samtidigt med at jeg giver dig en masse redskaber du kan arbejde videre med i din udvikling efter forløbet ved mig.

 

HOLISTISK MENTORING HELE VEJEN

Under et personligt udviklingsforløb 1:1 vil jeg guide dig og træne dig i at bruge din energi bedst muligt.

Ved hjælp dine hænders budskaber, dit underbevidste sinds ressourcer og en optimering af energien ved hjælp af healing, vil vi i samarbejde se på, hvor du er lige nu i dit liv og hvilke energier du med fordel kan fokusere på.

Vi ser på både med de rationelle og følelsesmæssige sider af dig. Samtidigt vil du opleve flere spirituelle aspekter og øvelser, så du vil mærke hvordan du virkelig bliver løftet i din egen spiritualitet i dette forløb. Vi åbner dine øjne op, så du kan se dit ægte og sande potentiale.

Desuden lærer jeg dig, hvordan du bevidst og målrettet kan arbejde henimod at hæve din energifrekvens.

 

HVAD BETYDER DET FOR DIG

Når du har gennemført hele et personligt udviklingsforløb 1:1, vil du:

 • Være styrket og afklaret i dine valg og muligheder
 • Være bevidst om din vej fremad og hvordan du bedst støtter dig selv i processen
 • Have indsigt og klarhed over dine styrker og svagheder og hvordan du bedst muligt styrer direkte henimod det du ønsker det
 • Have en bedre forståelse for dine handle- og tankemønstre samt koblingen mellem den rationelle og følelsesmæssige side af dig
 • Være bevidst om og være i stand til at høje din vibration og arbejde målrettet med din spiritualitet og intuition
 • Stå stærkere i dine næste skridt og tro på dig selv hele vejen
 • Og dermed nemmere opnå det du ønsker dig i dit liv


“Jamen jeg er nok ikke så spirituel, kan jeg så være med”

Absolut. Alle kan tilmelde sig et individuelt designet forløb. Forløbet bliver netop sammensat til den enkelte
– så forløbet til dig og dine behov, mål og ønsker.

 

DIT PERSONLIGE UDVIKLINGSFORLØB 1:1  ER STRUKTURERET SÅLEDES

 • 1 session af 1,5 times håndlæsning og blindtegning

I denne session ser vi på de tanke- og handlemønstre, du trækker med dig. Samtidigt ser vi på udviklingsmuligheder og potentialer fremover.

Din personprofil og måde at se og handle på kommer under lup. Alle dine stærke og måske mindre stærke sider bliver gransket. Og jeg lover dig, at du bliver styrket og få indsigter og klarhed med dig allerede efter denne første session

 • 3 sessioner af til ca. 1,5 times varighed med mentoring og/eller hypnoterapi

I disse tre sessioner finder vi ind til kernen af dine overbevisninger og arbejder med dit underbevidste sind så alle delene i dig arbejder den samme vej. Mod det samme mål.

I disse sessioner lærer du ligeledes og får øje på, hvordan du kan komme til at spænde ben for dig selv i forhold til dine ønsker. Hvad er det der gør, at du ikke før har følt, at du 100% har opnået det du gerne vil.

Vi dykker ind i loven om tiltrækning og du bliver grundigt guidet og vejledt i, hvordan du manifesterer.

 • 1 session på ca. 1 times varighed med 3-4 blindtegninger

Denne session lægges eller opdeles undervejs i forløbet.

I denne session tager vi en løbende guidning på de energier og spørgsmål, der med garanti dukker op under forløbet. Grundet din udvikling er der muligvis brug for at stille ind på om dit sind følger processen – eller om der skal foretages justeringer. Denne session kan tages online via Skype eller pr. telefon.

 • 1 session af ca. 1 times varighed klanghealing eller akupunktur (valgfrit)

I denne session modtager du healing for at få løsnet op for eventuelle blokeringer, der skulle sidde i dit energisystem. Du kan også i stedet for healing vælge at modtage en akupunkturbehandling (enten NADA eller BMS-akupunktur), som kan tilføre dig energi og overskud.

 

DU MODTAGER OGSÅ

 • Praktisk træning i selvhypnose og meditation. Du lærer hvordan du selv kan arbejde videre ved hjælp af selvhypnose. En teknik som du med lethed kan bruge i fremtiden til forskellige situationer i dit liv.
 • Du modtager desuden en lydfil med en selvhypnose/klangmediation.

Det personlige udviklingsforløb 1:1 er meget individuelt hver person til person. Derfor bygger jeg det også op helt efter dit ståsted, ønske og spirituelle udvikling. Alle kan være med. Derfor kan det også være, at ovenstående punkter bliver i en lidt anden rækkefølge i dit tilfælde.


HVAD FORTÆLLER MINE KLIENTER, OM DERES 1:1 FORLØB: 

Rebbecca fortæller: 
“Jeg har været i et udviklings/mentor forløb ved Lisbeth og jeg valgte specifikt Lisbeth til, fordi jeg tidligere havde mærket Lisbeths ro, autenticitet og støttende væsen i forbindelse med nogle af hendes andre sessioner. Jeg føler mig set, hørt og anerkendt som hele mig af Lisbeth.

Jeg startede i et udviklingsforløb ved Lisbeth fordi jeg var klar til at komme videre på min spirituelle rejse og følte en blokering. Jeg ville slippe min pleaserrolle og stå stærkere i mig og kunne skelne mellem mit ansvar og andres. Jeg længtes efter en indre frihed og lethed i livet. Mit udgangspunkt er ikke at jeg havde et dårligt liv. Langt fra. Jeg kunne bare mærke at jeg var ude på noget mere, større og bedre.

Den forvandling jeg har været igennem, er magisk. Jeg bliver så glad og stolt når jeg mærker det jeg har opnået. Udover at jeg er kommet i kontakt med mit eget indre flow og tør sige fra for mig selv og stå ved hvem jeg er på alle områder i mit liv, har jeg opnået en taknemmelighed for alt det jeg har og det fokus har skabt mere af det jeg har længtes efter.

 Kort beskrevet føler jeg Øget taknemmelighed, frihed, flow og indre styrke.

Jeg vil til en hver tid anbefale Lisbeth. Både til et udviklingsforløb, hvis man er klar til at lære sig selv bedre at kende og level up. Og også til alt det andet hun kan tilbyde. Jeg anbefaler hende allerede til nær og fjern. For det er virkelig en gave at give sig selv.

Jeg er så taknemmelig for at jeg fik Lisbeth anbefalet selv. Jeg vil være så glad og taknemmelig, hvis jeg kan hjælpe andre på vej i deres personlige udvikling med min anbefaling til Lisbeth.”

 

Pernille fortæller: 
Jeg købte et Mentorforløb altså et personligt udviklingsforløb hos Lisbeth. Jeg har haft min gang hos Lisbeth siden 2018. Hvor jeg bruger hendes håndlæsning som en guide til mig selv.

I udviklingsforløbet har jeg personligt haft fokus på mere mod til at stå ved mig selv. Noget som jeg i den grad syns jeg har fået. Jeg synes at, det har været spændende at være med i et forløb der har været så varieret og spændende.

Hos Lisbeth føler man sig altid velkommen og hendes varme væsen gør det nemt at føle sig tryg. Jeg kan i den gad anbefale et forløb hos Lisbeth.” 

 

RENT PRAKTISK

Hele forløbet strækker sig over 4-6 måneder. Gangene vi ses aftales fra gang til gang.

Udover sessionerne i klinikken, får du også nogle redskaber/små hjemmeopgaver med hjem, som jeg vil anbefale, at du udfører imellem nogle af sessionerne.

Forløbet afholdes i min klinik i Kolding: Ottosgade 28, 6000 Kolding. Som sagt de aftales fra gang til gang – men mindre andet ønskes.

Din investering:

Hele forløbet bestående af:

 • 1 håndlæsningssession
 • 3 hypnoterapi/holistisk mentoring sessioner
 • 1 session med blindtegninger
 • 1 klanghealings- eller akupunktur session
 • Træningsark og redskaber omkring selvhypnose
 • Selvhypnose på lydfil
 • Klangmeditation på lydfil

For alt dette investerer du 4500 kr. i dig selv.

Ved tilmelding betales et depositum på 1000 kr. til mobilepay 72703.

Derefter kan restbeløbet deles op i 2 rater af 1750 kr pr. rate. Første rate betales ved 1. session. 2. rate betales ved 4. session. (betales ligeledes via mobilepay 72703 eller bankoverførsel).

Ved aflysning/afbrydelse af deltagelse i forløbet tilbagebetales depositum og allerede betalte rater ikke.

Tilmelding via mail info@mindpalm.dk eller på telefon 2683 3673. Du er velkommen til at sende SMS eller bede om en opringning, hvis du vil høre mere om forløbet, inden du eventuelt tilmelder dig.

Obs. Denne ydelse her kan ikke bookes via online booking.

Begrænsede plads: Jeg kører max. 5 forløb ad gangen.

 

 

HVORDAN KAN JEG VÆRE DIN GUIDE I DIT UDVIKLINGSFORLØB

I min klinik hjælper jeg hver eneste dag mine klienter med at finde hjem i sig selv og dermed også deres vej i livet. At tro på dem selv og deres talenter og veje. Mine klienter kommer med mange forskellige ønsker om forandringer og indsigter.

Jeg hjælper og guider dem både ved hjælp af håndlæsning og blindtegninger krydret med holistisk mentoring. Samtidigt arbejder vi med hypnoterapi for at skabe de forandringer, de ønsker i deres liv. Samt klanghealing og akupunktur for at støtte hele processen.

Jeg har selv gået vejen fra usikkerhed og manglende tro på mig selv – til nu at leve af min passion og drøm. Jeg har masser af begrænsede linjer i mine hænder – men jeg ved og har mærket på egen krop hvordan jeg ved hjælp af bevidstgørelse, opmærksom og fokus på min spiritualitet har bevæget mig støt og sikkert hen mod mine mål. Jeg ved, at jeg kan hjælpe dig med det samme.