HYPNOSE & HYPNOTERAPI – VEJEN TIL DIN FORANDRING

(En session med hypnose og hypnoterapi kan foregå både i min klinik eller via online session). 

Genkender du følelsen af at føle dig udfordret i hverdagen.

Er du træt af at blive frustreret gang på gang, fordi den forandring du gerne vil opnår udebliver?

Føler du begrænsninger i din hverdag og har du brug for hjælp til at nå dine mål.

Kender du det, at du bliver ved med at reagere på samme måde i dit liv.

Har du ulogiske og irriterende vaner og tankemønstre, der bliver ved med at gentage sig?

Du føler måske, at livet tager en anden retning, end den du gerne vil tage?

Hypnoterapi

HAR DU SVÆRT VED AT SE MENINGEN

MED DINE HANDLINGER OG TANKER TIL TIDER?

DU ER IKKE ALENE. Mange mennesker har til trods for at de synes, at de jo burde have styr på livet eller kontrol over deres hverdag alligevel udfordringer i hverdagen.

Det kan sagtens være at du føler dig stærk og i kontrol – men alligevel er der ganske ”almindelige” hverdagsting som du ikke formår. Dit fornuft og logik fortæller dig, at selvfølgelig burde du kunne. Men det lykkedes ikke for dig.

 

DEN GODE NYHED

Der er hjælp at hente. Lad mig hjælpe dig med at tage styringen tilbage. Og få den styrke og tro på dig selv, der gør, at du virkelig rykker i dit liv.

 

JEG HJÆLPER MINE KLIENTER MED

  • At tro mere på sig selv
  • At få bedre selvværd og trivsel
  • At nå sine mål
  • At få bugt med en fobi
  • At opløse eksamens/præstationsangst
  • At blive røgfri
  • At få bugt med søvnløshed

 

VI ER SOM MENNESKER KONTROLLERET OG STYRET AF VORES TANKER OG FØLELSER 

BÅDE BEVIDST MEN ENDNU MERE UBEVIDST

 

Når du måske føler, at du spænder ben for dig selv, kan det skyldes at vores underbevidste sind en gang imellem misforstår, hvad vi i virkeligheden ønsker at opnår i vores liv. Og så længe sindet ser en fordel i en adfærd – fortsætter vi ud ad en måske ikke særlig konstruktiv vej i livet.

 

BAR® TERAPI & FORTOLKNING – EN HELT UNIK METODE

Jeg arbejder med en metode, der hedder BAR® Terapi & Fortolkning. Det er en unik og meget effekt metode, som består af en kombination af blindtegninger, analyse og regression.

BAR® Terapi & Fortolkning giver et meget skarpt og præcist indblik i, hvorfor det underbevidste sind fastholder dit problem eller udfordring. Når dette er synlig gjort kan vi skabe forandring.

Dit underbevidste sind tro jo netop altid, at det hjælper dig. Det forsøger at tilfredsstille dig og dine behov. Dog kan der være en del, der har misforstået hvad du gerne vil. Og netop ved hjælp af BAR® Terapi & Fortolkning arbejder vi med del, der fastholder dig i den situation som du gerne vil ud af – eller slippe af med.

Dermed gør vi op med gamle mønstre, vaner og adfærd som du gerne vil slippe eller ændre på. Du bliver guidet trygt og sikkert i hypnose – således at du får gavn af dit sinds ubevidste ressourcer.

 

VED AT BENYTTE BAR® TERAPI & FORTOLKNING

GØR VI DET NEMMERE FOR DIT UNDERBEVIDSTE SIND AT

OPNÅ DEN FORANDRING, SOM DIN LOGIK ØNSKER SIG

 

DINE SESSIONER BESTÅR AF

Dit hypnoseforløb hos mig bliver skræddersyet individuelt og personligt til dig. Vi starter altid med en samtale, hvor vi sammen afdækker hvilke forandringer du ønsker dig i dit liv.

Vi starter altid sessionen op med en samtale, som tager udgangspunkt i dine følelser, tanker og behov.

Samtalen hjælper dig med at finde ud af, hvad du inderst inde gerne vil opnå. Og hypnoterapien gør det efterfølgende muligt for dig. Efter et hypnoterapi forløb vil du mærke, hvordan du nu tør tro på dig selv og dine evner til at skabe dig den fremtid, du ønsker dig.

Du falder ikke længere over din fortid men derimod generobrer du dit liv. Du er nu klar til at tage det næste step – uden at tvivle på dig selv.

Læs hvordan to af mine klienter har oplevet deres hypnose og hypnoterapi forløb hos mig. Du finder deres fortællinger her.

Book en tid