HYPNOSE & HYPNOTERAPI – VEJEN TIL DIN FORANDRING

Genkender du følelsen af at føle dig udfordret i hverdagen?

Er du træt af at blive frustreret gang på gang, fordi den forandring du gerne vil opnår udebliver?

Føler du begrænsninger i din hverdag og har du brug for hjælp til at nå dine mål.

Kender du det, at du bliver ved med at reagere på samme måde i dit liv.

Har du ulogiske og irriterende vaner og tankemønstre, der bliver ved med at gentage sig?

Du føler måske, at livet tager en anden retning, end den du gerne vil tage?

Hypnoterapi

HAR DU SVÆRT VED AT SE MENINGEN MED DINE HANDLINGER OG TANKER TIL TIDER?

DU ER IKKE ALENE. Mange mennesker har til trods for at de synes, at de jo burde have styr på livet eller kontrol over deres hverdag alligevel udfordringer i hverdagen.

Det kan sagtens være at du føler dig stærk og i kontrol – men alligevel er der ganske ”almindelige” hverdagsting som du ikke formår. Dit fornuft og logik fortæller dig, at selvfølgelig burde du kunne. Men det lykkedes ikke for dig.

 

DEN GODE NYHED

Der er hjælp at hente. Lad mig hjælpe dig med at tage styringen tilbage. Og få den styrke og tro på dig selv, der gør, at du virkelig rykker i dit liv.

 

JEG HJÆLPER MINE KLIENTER MED

  • At tro mere på sig selv
  • At få bedre selvværd og trivsel
  • At nå sine mål
  • At få bugt med en fobi
  • At opløse eksamens/præstationsangst
  • At blive røgfri
  • At få bugt med søvnløshed

 

“Jeg har haft angst, og har gået nogle gange hos en psykolog. Desværre uden virkning.

Min angst omhandlede blandt andet det at sidde i en bilkø, tage i biografen og andre situationer.

 

Det føltes nærmest som at være fængslet i min egen krop.

 

Min psykolog anbefalede mig at prøve hypnose, hvis det var noget jeg var tryg ved

– det var/er jeg, da jeg stoppede med at ryge ved hjælp af hypnose for ca. 10 år siden.

I dag efter 4 gange ved Lisbeth er jeg helt fri af min angst!

 

Hvilket er en kæmpe gave og jeg er hende dybt taknemmelig!

Det er en kæmpe friheds følelse og kan kun anbefales til andre”.

– udtalelse fra klient

 

VI ER SOM MENNESKER KONTROLLERET OG STYRET AF VORES TANKER OG FØLELSER – BÅDE BEVIDST MEN ENDNU MERE UBEVIDST

 

Når du måske føler, at du spænder ben for dig selv, kan det skyldes at vores underbevidste sind en gang imellem misforstår, hvad vi i virkeligheden ønsker at opnår i vores liv. Og så længe sindet ser en fordel i en adfærd – fortsætter vi ud ad en måske ikke særlig konstruktiv vej i livet.

 

“Jeg kom hos Lisbeth med en virkelig slem eksamensangst/sceneskræk.

Lisbeth har med sine evner og sit rolige og tillidsvækkende væsen gennem hypnoterapi hjulpet mig

i en sådan grad, at jeg nu har givet mig i kast med en ny uddannelse og dermed også nye eksamener.

Det havde jeg forsvoret, nogensinde at gøre igen!

Jeg giver Lisbeth mine varmeste anbefalinger”

– udtalelse fra klient

 

Jeg arbejder med kombination af hypnose, mentoring og eventuelt blindtegninger. Det er en meget effekt metode, som giver et meget skarpt og præcist indblik i, hvorfor det underbevidste sind fastholder dit problem eller udfordring. Når dette er synlig gjort kan vi skabe forandring.

Dit underbevidste sind tro jo netop altid, at det hjælper dig. Det forsøger at tilfredsstille dig og dine behov. Dog kan der være en del, der har misforstået hvad du gerne vil. Vi arbejder med denne del, der fastholder dig i den situation som du gerne vil ud af – eller slippe af med.

Dermed gør vi op med gamle mønstre, vaner og adfærd som du gerne vil slippe eller ændre på. Du bliver guidet trygt og sikkert i hypnose – således at du får gavn af dit sinds ubevidste ressourcer.

 

VED AT ARBEJDE PÅ DENNE MÅDE GØR VI DET NEMMERE FOR DIT UNDERBEVIDSTE SIND AT

OPNÅ DEN FORANDRING, SOM DIN LOGIK ØNSKER SIG

 

DINE SESSIONER BESTÅR AF

Dit hypnoseforløb hos mig bliver skræddersyet individuelt og personligt til dig. Vi starter altid med en samtale, hvor vi sammen afdækker hvilke forandringer du ønsker dig i dit liv.

Vi starter altid sessionen op med en samtale, som tager udgangspunkt i dine følelser, tanker og behov.

Samtalen hjælper dig med at finde ud af, hvad du inderst inde gerne vil opnå. Og hypnoterapien gør det efterfølgende muligt for dig. Efter et hypnoterapi forløb vil du mærke, hvordan du nu tør tro på dig selv og dine evner til at skabe dig den fremtid, du ønsker dig.

Du falder ikke længere over din fortid men derimod generobrer du dit liv. Du er nu klar til at tage det næste step – uden at tvivle på dig selv.

Læs hvordan to af mine klienter har oplevet deres hypnose og hypnoterapi forløb hos mig. Du finder deres fortællinger HER

 

RØGFRI PÅ ÉN SESSION

Kvit cigaretterne og bliv røgfri på én session – én gang for alle. Få troen på at du kan holde ved – uden at tvivle på dig selv.

Måske du allerede flere gange før har forsøgt at kvitte cigaretterne. Husk at rose dig selv for at have prøvet. Men frustrationen over at det ikke lykkedes bliver ved med at fylde. Det vigtigste er at du virkelig er motiveret for at blive røgfri og motiveret for at NU skal det være.

 

GRUNDEN TIL AT NU SKAL DET VÆRE ANDERLEDES 

I det du ønsker at booke tid til hypnoterapi for at blive røgfri på én session adskiller sig ved, at nu kan dit underbevidste sind fortælles via hypnoterapien, hvad du i virkeligheden ønsker.

For i din logik har du længe ville stoppe og blive røgfri. Men så længe din underbevidsthed ser fordele i at fortsætte en handling – så fortsætte det.

Via hypnoterapi kan du opnå succes og tage kontrollen tilbage i forhold til de mål, du sætter dig.

 

SKAL JEG OGSÅ HJÆLPE DIG MED AT STARTE DIT NYE LIV SOM RØGFRI

– ÉN GANG FOR ALLE

Når du booker tid hos MIND&PALM® til at blive røgfri, starter sessionen med en samtale, hvor vi får en snak om dine vaner. At blive røgfri handler nemlig om at ændre dine vaner. Jeg forklarer dig også om hypnose og hvad du kan forvente af sessionen.

Skulle du være i tvivl på forhånd om det er mig, som du gerne vil have til at hjælpe dig med at blive røgfri, så giv mig gerne til kald – eller skriv til mig. At få succes med hypnose handler i høj grad om tillid og tryghed. Derfor er det vigtigt, at du føler dig tryg med din hypnoterapeut.

Obs. Hypnoterapi i forbindelse med at blive røgfri kan ikke bookes via online booking. Kontakt mig enten via telefon 2683 3673 – eller skriv til mig på info@mindpalm.dk. 

Book en tid