HÅNDLÆSNING

– tilbydes både som session i klinikken samt online session.  

Under en håndlæsning belyser jeg din personprofil, her og nu billede samt tanke- og handlemønstre. Samtidigt krydrer jeg håndlæsningen med holistisk mentoring, så du ved hvordan du bedst muligt kan handle efterfølgende – og hvad du med fordel kan være opmærksom på. 

Jeg ser på din fortid, nutid og jeg læser og stiller ind intuitivt og clairvoyant på din energi, dine muligheder i fremtiden. Hvilke energier og “døre” ligger åbne for dig – og hvordan er energien i forskellige valg.

Under en håndlæsning ser jeg på håndens facon, hud, de forskellige fingres betydning, negle, sår, skrammer og ringe. Dine hænders linjer, bjerge, fingeraftryk og billede energi giver mig en masse informationer, som jeg formår at videregive til dig.

”Tusind tak for en helt fantastisk håndlæsning sidste fredag.
Du “sparkede” mig helt til vægs, så har summet siden og netop hørt optagelsen.
Der er virkelig mange guldkorn, som jeg kan arbejde videre med, og det var lige det jeg havde brug for.
Tusind tak, for din måde at formidle budskaberne på. Du er fantastisk til det du gør”

– udtalelse fra klient

Håndlæsning


HVAD DU KAN BRUGE EN HÅNDLÆSNING TIL

Få indsigt og klarhed over dine valg. Du får værktøjer og hjælp til hvilke områder, der med fordel kan arbejdes med og fokuseres på.

Ved at jeg studerer dine hænder, træder der et fint spejlbillede frem af din personlighed samt fysiske og følelsesmæssige tilstand.

 

“Lisbeth er en fantastisk dygtig håndlæser… hun rammer en så positivt med den hun er

– og læser ens hænder spot on. Meget dygtig og kan kun anbefale Lisbeth”

– udtalelse fra klient

 

EFTER SESSIONEN

Vil du have fået en masse nyttige oplysninger om din personprofil, reaktions – og tankemønstre. Du får set på både de sider du godt kan lide i dig selv – men også dem du måske lægger låg på.

Men det er vigtigt at se på hele hånden så alle dine karaktertræk kan belyses. For hvis du ønsker at ændrer nogle mønstre i dit liv, er det nødvendigt at kigge på dem.

Jeg leverer altid budskaberne på en god og konstruktiv måde. Så du er klædt godt på, når du går fra en session hos mig.

 

“WOW – det er da én af de vildeste oplevelser, som jeg har haft!!!

Virkelig spot on i forhold til min personlighed, kompetencer og følelser.

Absolut også brugbar viden i forhold til fremtiden – kan kun varmt anbefale Lisbeth”

– udtalelse fra klient

 

DEN MODERNE HÅNDLÆSER

Hos mig får du ikke af vide, hvor gammel du bliver – eller hvor mange børn du med sikkerhed får. I min verden kan du ikke se disse ting med sikkerhed. Du modtager ej heller en facitliste eller drejebog. 

 

Der kan ses, hvad du potentielt

har  med dig i dit liv. Hvordan du forvalter det – er ALTID dit eget valg.

Det er da skønt at vide, ikke. 

 

 

 

 

MIND&PALM® by Lisbeth Storm får du dog altid en hardcore men kærlig og empatisk læsning af dine linjer.

DÉT ER MIN GARANTI TIL DIG

NYSGERRIG PÅ HVAD ANDRE FORTÆLLER OM DERES SESSION HOS MIG –

LÆS MERE UNDER ANBEFALINGER LIGE HER

 

OG VIGTIGST AF ALT

Du er aldrig låst af dine linjer. Hånden er dynamisk og linjerne ændrer sig efter den måde du lever dit liv, tager beslutninger, får indsigter og træffer valg. Jeg hjælper dig med at belyse disse valg og veje og vi ser på energien og mulighederne der ligger fremover. Så du netop kan tage det næste skridt på din vej med tillid og tro på dig selv.

Jeg har naturligvis tavshedspligt – og håndlæsningen foregår i enerum med mig. Med mindre andet er aftalt. Håndlæsningen bliver ikke optaget – men du er meget velkommen til at optage denne på din telefon.

En håndlæsning kan foretages både ved fysisk session i klinikken – men også som online session (kontakt mig for at høre nærmere om mulighederne).

 

 

KARRIERELÆSNING – HVIS DU SPECIFIKT ØNSKER GUIDANCE I FORHOLD TIL DIN DIN ARBEJDSSITUATION

– tilbydes både som session i klinikken samt online session. 

Fokus på arbejde, karriere, talent og muligheder fremover. Få foretaget en karrierelæsning.

Ved karrierelæsning mener jeg læsning af arbejdslinjen (hovedlinjen) går jeg ned i detaljer og kigger på dit arbejdsliv lige nu og her samt fremover. Måske er du i tvivl om hvilke veje, du skal vælge i din karriere og arbejdsliv. Ved at nærlæse dine linjer i hænder, ser vi ned på bunden af de forskellige muligheder.

Udover at nærlæse din hovedlinje i begge hænder, kigger jeg på din personprofil. Hvad er du for en profil, hvilke karaktertræk har du – og hvordan agerer du på arbejdsmæssigt kontra personligt. Måske der er konflikter eller udfordringer mellem de to sider. Skal de enes bedre, eller støtter de hinanden på effektiv vis.

 

HVORDAN MON ET KARRIERESKIFTE FØLES

Under karrierelæsningen kommer vi også til at se på blindtegninger i læsningen. Og hvis du allerede har tanker om et eventuelt karriere- eller jobskifte, vil en eller flere blindtegninger kunne hjælpe dig med at træffe de mest fordelagtige valg i situationen. Du kan læse mere om blindtegninger her.

En karrierehåndlæsning bliver ikke optaget – men du er meget velkommen til at optage denne på din telefon.

En karrierelæsning kan foretages både ved fysisk session i klinikken – men også som online session (kontakt mig for at høre nærmere om mulighederne).

 

DU KAN OGSÅ FØLGE MIG PÅ FACEBOOK, HVIS DU VIL VIDE MERE.

KLIK BLOT HER

Book en tid