HÅNDLÆSNING

Hvordan foregår det. Under en håndlæsning belyser jeg din personprofil, her og nu billede samt tanke- og handlemønstre.

Jeg ser på din fortid, nutid og jeg læser og stiller ind intuitivt og clairvoyant på din energi, dine muligheder i fremtiden. Hvilke energier og “døre” ligger åbne for dig – og hvordan er energien i forskellige valg.

Under en håndlæsning ser jeg på håndens facon, hud, de forskellige fingres betydning, negle, sår, skrammer og ringe. Dine hænders linjer, bjerge, fingeraftryk og billede energi giver mig en masse informationer, som jeg formår at videregive til dig.

Håndlæsning

HVAD KAN DU BRUGE EN HÅNDLÆSNING TIL

Få indsigt og klarhed over dine valg. Du får værktøjer og hjælp til hvilke områder, der med fordel kan arbejdes med og fokuseres på.

Ved at jeg studerer dine hænder, træder der et fint spejlbillede frem af din personlighed samt fysiske og følelsesmæssige tilstand.

 

EFTER SESSIONEN

Vil du have fået en masse nyttige oplysninger om din personprofil, reaktions – og tankemønstre. Du får set på både de sider du godt kan lide i dig selv – men også dem du måske lægger låg på.

Men det er vigtigt at se på hele hånden så alle dine karaktertræk kan belyses. For hvis du ønsker at ændrer nogle mønstre i dit liv, er det nødvendigt at kigge på dem.

Jeg leverer altid budskaberne på en god og konstruktiv måde. Så du er klædt godt på, når du går fra en session hos mig.

 

DEN MODERNE HÅNDLÆSER

Hos mig får du ikke af vide, hvor gammel du bliver – eller hvor mange børn du med sikkerhed får. I min verden kan du ikke se disse ting med sikkerhed. Du modtager ej heller en facitliste eller drejebog. 

Der kan ses hvad du potentielt har med dig i dit liv. Hvordan du forvalter det – er ALTID dit eget valg. Det er da skønt at vide, ikke.

Hos MIND&PALM by Lisbeth Storm får du dog altid en hardcore men kærlig og empatisk læsning af dine linjer. Det er min garanti til dig.

 

NYSGERRIG PÅ HVAD ANDRE FORTÆLLER OM DERES SESSION HOS MIG –

LÆS MERE UNDER ANBEFALINGER LIGE HER

 

OG VIGTIGST AF ALT

Du er aldrig låst af dine linjer. Hånden er dynamisk og linjerne ændrer sig efter den måde du lever dit liv, tager beslutninger, får indsigter og træffer valg. Jeg hjælper dig med at belyse disse valg og veje og vi ser på energien og mulighederne der ligger fremover. Så du netop kan tage det næste skridt på din vej med tillid og tro på dig selv.

Jeg har naturligvis tavshedspligt – og håndlæsningen foregår i enerum med mig. Med mindre andet er aftalt. Håndlæsningen bliver ikke optaget – men du er meget velkommen til at optage denne på din telefon.

En håndlæsning kan foretages både ved fysisk session i klinikken – men også som online session (kontakt mig for at høre nærmere om mulighederne).

DU KAN OGSÅ FØLGE MIG PÅ FACEBOOK, HVIS DU VIL VIDE MERE.

KLIK BLOT HER

Book en tid