NADA ØRE AKUPUNKTUR

Der er 5 NADA øre akupunkter i hvert øre og er en anerkendt behandlingsmetode, som bliver brugt både til tilstande som angst, søvnløshed, tankemylder, traumer, PTSD, rygeafvænning. (NADA er en forkortelse af ”National Acupuncture Detoxification Association”).

 

NADA ØREAKUPUNKTUR FÅR DIN KROP OG SIND I BEDRE BALANCE – OG DU FÅR BEDRE KONTAKT TIL DIG SELV OG DINE RESSOURCER

Udover at kan bruges til psykiske tilstande, som nævnt herover – styrker NADA også dit fysiske helbred.

NADA kan være med til at sænke blodtryk og puls – og NADA kan også have en fremmende og positiv effekt på din immunforsvar.

NADA øreakupunktur kan bruges i alle situationer til at stabilisere det hele mennesker – krop og sind.

Jeg benytter som udgangspunkt NADA øreakupunktur som supplement til mine øvrige behandlinger, såsom hypnoterapi, mentoring samt klanghealing. Ofte anbefaler jeg – at udover at bruge NADA under selve behandlingen – at vi støtter behandlingen med NADA efterfølgende.

 

RENT PRAKTISK

Som tidligere nævnt består NADA øreakupunktur af fem akupunktur punkter i begge ører. Behandlingen gives i 45 minutter. Du vil muligvis føle en summen, snurren eller varmefornemmelse i ørerne. Dette er blot gode tegn på at behandlingen virker. For mange virker NADA meditativ – og du vil finder en ro i dig selv efter behandlingen.

 

ØNSKER DU AT BOOKE TID TIL NADA ØRE AKUPUNKTUR, ER DER TO MULIGHEDER

ENKELTSTÅENDE BEHANDLING

Du har mulighed for at booke via online booking. Du kan dog også kontakte mig direkte. Se mere ved at klikke her.

 

NADA FORLØB (ANBEFALES)

Et NADA øreakupunktur forløb (anbefales altid) kan ikke bookes via online booking. Tag kontakt direkte til mig på telefon 2683 3673 eller skriv på info@mindpalm.dk som aftaler vi nærmere.

Skulle du være mere nysgerrig på NADA kan du læse mere på NADA Danmarks hjemmeside https://nada-danmark.dk/

 

AKUPUNKTUR TIL AFHJÆLPNING AF STRESS OG PSYKE

Jeg tilbyder akupunktur til afhjælpning af stress, søvnløshed, kronisk træthed, tankemylder, nervøsitet, bekymring, frygt, vrede, angst stress & depression.

Akupunkturmetoden jeg benytter er udviklet af Peter R. Cole. Metoden hedder Painkillers BMS akupunktur® Denne akupunkturmetode er helt unik og er bygget op efter Body Map System.

Painkillers BMS akupunktur® er ikke traditionel kinesisk akupunktur. Kroppen bliver kortlagt i regioner, hvor der behandles med akupunkturnåle for at sende energi til de regioner der har en blokering eller problem.

Der sættes kun nåle i underarme, hænder, underben, fødder og skalp. Du er som klient altid fuldt påklædt under en Painkillers BMS akupunktur® behandling. Det anbefales at have løstsiddende tøj på, så underarme og underben er tilgængelige. Behandlingen anses stort set som smertefri.

Hvis du vil læse mere om Painkillers BMS akupunktur®, kan du besøge Peters hjemmeside her: https://bmsakupunktur.dk/

Behandlingen er ikke for dig, der er gravid, epileptiker eller anorektiker. Er du bloddonor, vær opmærksom på restriktioner inden du må donere blod igen.

Du kan reservere din tid til akupunktur via onlinebooking. 

Book en tid