AKUPUNKTUR TIL AFHJÆLPNING AF STRESS OG PSYKE

Udover NADA øreakupunktur tilbyder jeg også akupunktur til afhjælpning af stress, søvnløshed, kronisk træthed, tankemylder, nervøsitet, bekymring, frygt, vrede, angst stress & depression.

Akupunkturmetoden jeg benytter er udviklet af Peter R. Cole. Metoden hedder Painkillers BMS akupunktur® Denne akupunkturmetode er helt unik og er bygget op efter Body Map System.

Painkillers BMS akupunktur® er ikke traditionel kinesisk akupunktur. Kroppen bliver kortlagt i regioner, hvor der behandles med akupunkturnåle for at sende energi til de regioner der har en blokering eller problem.

Der sættes kun nåle i underarme, hænder, underben, fødder og skalp. Du er som klient altid fuldt påklædt under en Painkillers BMS akupunktur® behandling. Det anbefales at have løstsiddende tøj på, så underarme og underben er tilgængelige. Behandlingen anses stort set som smertefri.

Hvis du vil læse mere om Painkillers BMS akupunktur®, kan du besøge Peters hjemmeside her: https://bmsakupunktur.dk/

Behandlingen er ikke for dig, der er gravid, epileptiker eller anorektiker. Er du bloddonor, vær opmærksom på restriktioner inden du må donere blod igen.

Du kan reservere din tid til akupunktur via onlinebooking.

Book en tid